Cestitkiiii imaj si ubava i shkolska lesna bremenost.Ti si mi dokaz deka cuda se slucuvaat togas koga najmnogu ocekuvame.Sekoe dobro milicka
Leleeee ubaviniiiiii cestitkiiiii nema starost srceee Gospod za site nas ima plan i ke ni gi slusni molitvite.Ti posakuvam da si imas lesna bremenost od se srce.Bas ko sto kaza edna feminka @Lea_85 i @Stara ste cudo na Gospoda da ne fati i nas site vasava srekjicka
Kolku ubav mesec kolku feminki se cistat od temava mnogu mi e milo za site i im posakuvam na site lesna bremenost a na ostanatite nema otkazuvanjr prodolzete da se cistite od temava..✌ Dobra nok
Па еве мене во систина Лазаревски не ми рече да немаме.Како што кажав само два три дена пред пункција кога бев на ехо,кога ни ја закажуваше пункцијата ке ни напомрнеше да прекинеме до односи,исто и после пункција и после трансфер.А предходно додека трае стимулацијата и додека бев со суперфакт имавме.Сега незнам кај други може поинаку е.
Прекрасно изненадување начекав тука! Нови идни мамички и на сите кои сте тука, ви посакувам од срце да ја наполните труднички темата што побрзо!!! Убави новости читам, кај сите да се враќа и кај сите да е успешна приказната со бебче во раце на крајот од денот
I nas Dimitrov ne ni branese odnosi do pred 2-3 dena pred punkcija da ne ispukale folikulite od vozbuda ama nie deka so azospermija ne ni pomisluvavme deka nesto ke se fati koga tie so isci ne mozat da napravat
Citav po drugi forumi i iskusva na zeni koi pravele ivf vo stranstvo deka doktorite po embriotransfer im preporacuvale prvite nekolku dena da lezat na stomak.Dali nekoja od vas ima takvo iskustvo ili napomena od doktor osven standarnoto bidete relaksirani?
Првин лесна бременост на сите нови и стари труднички ај јас малку да ве замарам се извинувам ама прво ин витро ми е и се ми е некако ново денес е 8ден од трансферот и ден за добивање симптоми никакви до вчера градите ме болееа сега ни тоа нема и мислам дека секој момет ке дојде вештерката пошто кичмата ме само боли какко пред дибивање се извинувам на дилгиот пост и поздрав до сите
Sto i da ti kazeme ke te izlazeme.Sekoj ima razlicno iskustvo.Probaj da izdrzis uste nekolku dena smirena i ke napravis test.
I kaj mene bese taka... baska gi utepav zenickite so toa zosto stolicata mi e normalna, a citav deka navodno trebalo da bide cvrsta kako simptom za bremenost. Nemalo vrska...eve bremena sum. Verojatno i kaj tebe taka ke izleze.Odmaraj, opusti se i kuliraj. Cekame ubavi vesti...
Imam citano za toa, no kaj nas generalno preporacuvaat lezenje na grb. A navecer, normalno ke se vrtis i levo i desno.. ne e dobro i da se zdrvis vo edna pozicija. Toa bi bil stres za organizmot, od aktiven, naednas da go stavis vo totalna pasivnost do stepen bolki da custvuvas vo muskulite od zdrvenost.
И јас така си мислев дека ќе ми дојде секој момент истите симптоми што ги имав пред добивање така ми беше 5-6 дена но не добив и тестот излезе позитивен
Jas tebe te ucam,a ista bev vo juli pravev,za zal neuspesno,sega pak pominuvam niz istoto utre mi e punkcija.Samo tamu mi odi pametot sto i kako ke bide.
Bikriba a da uzivas ti malku idane se zamaras so simptomi jas imav dve bremenosti i razlicni simptomi