Kako ja iscisti kako ja iscisti mila? Jas deneska gi zemav rezultatite pak ja imam ne mi pominuva so antibiotic i vaginalni aman od nea de sega pak mi dade antibuotici 2nedeli da pijam
Jas piev vaka-ciprofloxacin tableti,paralela ma citeral se,mi gi pisuvase deka sum sensitive na niv,na samiot rezultat,posle vit.c1000mg,tri nedeli sekoj den,2l caj od brusnica I nane,zaso brusnicata mi e jaka na zeludnik,jadev plod od brusnica..I piev caj od kaniferce,rastenie,za koe so I kazaa koleski na majka mi deka e delotvorno za eserihijata skros..na google nema niso za nego,megu narodov go ima..se pie 3dena po 5livcinja vo 200ml voda,se pauzira tri dena,pa pak isto,I pauza od tri dena I pak isto.znaci na tri pati po tri dena se pie.se zovriva voda,potoa se dodavaat livcinjata I so niv vrie use 3min,pa po 10mi se pie.se nadevam pomognav
Od kade go nabavuvase toj caj od kaniferce inaku metilirana folna kis ima i vo srbija se vika folik plus
Srcka I jas imam miom nadvoresno.I na sekoj pregled gi teram doktorite da obrnat vnimanie. Vikaat ne e strasno.Vikam a ako pocne da raste? !Da ne sum se plasela ne bilo strasno.Ama sepak mene mi e strav I pameto mi e tamu
Nema razlika i jas primav krinon ama cicko mi koj e ginekolog mi rece da zemam utrogestan zosto se poeftini a imaat ista funkcija taka da mozes da zemes i utrogestan.
И јас сум оперирана од миом беше околу 5 см на заден ѕид и ми рекоа дека голем мора да се отстрани , а помал околу 1 см ми го оставија дека мал . При инвитрото не знам дали порасна, но на ехо за бременост го немаше.Дали бебчо го покри и од него не се гледаше незнам докторот рече штом не го гледам не плаши се . Мое мислење ако е надвор од матка не прави проблем , гледајте внатре да е се чисто
кринонот не течат како утрогестанот (кој нонстоп тече па треба пресоблекување 100 пати на ден), ама пак затоа е лошо што останува во организмот и после се прават грутки.јас со првото ифв примав кринон и баш се радував леле шубо нема течење чиста работа.ама после неуспехот не можев да добијам мислам бев бетонирана внатре.утрогестанот се подосадни ама барем си начисто.другарка моја отиде на гинеколог да ја чисти од што беше наталожена.а и утрогестанот не се нешто евтини 440 паковка за неколку дена.ама кога ќе ти речат треба да користиш тоа е.позз
не се секирај мила штом не те вратиле докторите пред постапаката значи нема ризик.дури и ташко шо е олкав за пари, на една моја познаничка ја вратил и рекол не може да почнеме ифв не бил сигурен во врска со полипот што го имала (односно и рекол потпиши на твоја одговорност). иначе колешка моја која има природно родено две деца имаше миом кој од стрес на работа нагло почна да и расте и крвави па и го отстранаа.а сите и викаа нема потреба да го оперираш не расте.после еден шок жената за 15 дена хитно заврши на операција.затоа не се секирај.мисли колку убави деца ќе родиш.кисс
Јас денес прв пат бев на консултација во Newborn. Искрено за прв впечаток бев воодушевена. прво ме прими д-р Трајковски, ми ја прегледа цела документација и ми даде насоки какви чекори че превземем понатаму и што може да бил проблемот. Потоа и д-р Бирол уште едно 20 минути си ја гледаше својата работа и каде ми погрешиле при првото инвитро и каде се може да се промени за подобри резултати. и на крајот сестрата ми даде режим на исхрана, исто така за подобрување на квалитет и на шанси за успех. вака до сега не ми објаснил и обрнал вниание ниту еден доктор. на други места кога прашував што можам да направам за подобри резултати ми викаа ништо и само ќе ми дадеа некое витаминие. Се надевам и понатаму искуството ќе ми биде исто затоа што дефинитивно решив кај нив да го правам ова инвитро.
I go donesoa na majka mi,I donesoa I korence da zasadi,da e fateno so livcinja odma bi vi dala...barajte po luge...neznam kade da ve posocam na dr mesto
Od koleska na majka mi.sega I korence zafati majka mi,ama seuste nema livcinja,da ima odma bi vi dala..barajte po luge,neznam drugo so da ve upatam...na koleskava deteto vo bolnica I bilo nedela dena so eserihija,neznam kolku milioni imalo,kako I da se gleda toa od eserihijata,I ja iscistile.