Исто како мојот случај,тогаш ич не се замарај...јас дури и го заборавив,штом е надворешно не прави проблем биди сигурна.
Mila dali moze da mi kazes sto ishrana ti preporaca doktorot, sto treba treba da se odbegnuva od ishranata, a sto treba poveke da se jade. ❣
Ми препорачаа да избегнувам компир, ориз, бел шекер и газирано. Да конзумирам: Овошје и зеленчук неограничени Грав, грашок боранија,леќа Два пати неделно свежо црвено месо Два пат неделно риба и секое утро по две јајца, или барем белките
Јас имав ешерихија пред две години. Не можев да ја откачам со три дози антибиотици. Бев во билната аптека на алкалоид карши зоил. Ми дадоа десетина типа чај заедно со рецепт значи сите чаеви се мешаат и си ги чуваш така во тегли. Секој ден пиев по литар од чајот. Знам дека бев ептен принципиелна носев чај и на работа. Од тогаш не ми се појави ешерихија воопшто. Колку што памтам околу 700ден коштаат чаевите, ако не се сменило нешто. ..... Со среќа
Denes imav punkcija,mi izvadoa 11 jajce kletki.Od utre ke cekam da mi se javat kolku se oplodile i dali e se vo red.
Дај Боже сите да се оплодат и се да си рече во бајдобар ред .Да имаш усоешно оплодување и са не израдуваш со убава вест поточно најубавата вест.Ти ја испрајам сета срека ба овој свет.
Дај Боже сите да се оплодат и се са тече во најдобар ред.Да не израдуваш со најубавата вест.Ти ја успракам сета среќа на овој свет .Ти пишувам повторно во претходниот пост многу грешки имам ништо не се разбира .Поздрав