Утре почнувам боц боц со суперфакт...ова чисто да се пофалам од среќа Каде се боцкате вие во стомак или во рамо?
Devojki, sakam da spomnam nesto okolu konsultaciite vo razni kliniki. Sekoj doktor si ima razlicen nacin na izrazuvanje, nekojna poslatkoreciv, nekoj oskrzav vo zborovi, no vo sustina site se ok na konsultacii dodeka Ve namamat za ivf, potoa na koj kako mu e srekata. Zatoa napravete konsultacii I odete kaj doktor na koj mu veruvate. Ostanatoto e vo racete na Gospod. So sreka na site!
Добро за пролактим да се испита немора да е трет ден од менстр.Ама треба да се провери пред пак и после терапија.А естрогенот при стимулација мора да расте и да биде над границите што ги пишува во резултатите на табелата,оти тие се за нормален циклус без хормонска терапија ние сме со хормонска терапија
мојот естрадиолот бил низок значи ? Ова може ли да е една од причините за малку јајце клетки? Божем слушав се нај ок за Лазаревски и затоа сум кај него незнам што да мислам век е мислев си ја брка работата најдобро али ова ако утнал терапии и покрај вредностите мои ужас
Беба многу сум изненадена може грешам душа нека грев не ми се пише но мн се разочарав од докторот дај боже да е сплет на ситуација да овојпат испадне ко што треба зошто ние внимаваме се правиме па мора и тие...сега за сега останувам кај него но ваква грешка другпат не му оставам така животот ние си го загрозуваме од здрави прави...тоа ми е најмака природно сум имала ј.к сега да немам и при хормонски инекции не е можно ужас
zdravo zenicki ako moze nekoja da mi objasni sto e potrebno za in vitro,dokumentacija,kakva e procedurata i cenite kolku se dvizat privatno i drzavno?i vasa preporaka na nekoj specijalist ........ fala
Некој тука напиша бр од аптека во Солун за поевтини ампули стимулација,ако може пак да го напише или во лп.
devojki dali nekoja od vas pravela operacija na miom kaj dr tofoski na gak i kako bevte operirani laparaskopski ili klasicno
Опаааа саатот одбројува да не израдуваш @Ninichka едвај чекам @podravka вртеше и на овој број 02/3289068 Фатиме некоја крева @bebaa број од Солун немам, односно сум фрлила визитки, ако ти треба Мерионал ќе најдеш во неколку го имаше, Фостимон најдов само во една аптека на почетокот на шеталиштето од градот на ќош е, за саат/два ќе ти набават колку треба. Сега скоро блиска од Космос ми рече дека набавила Фостимон
Твој избор останува дали ќе го смениш или не! Мој совет нареден пат пред ново инф појди во некоја друга клиника на консултација, никој не е безгрешен најмалку Боби, слепа доверба во доктор никогаш, тоа знае понекогаш многу да кошта! Од се што напиша мој заклучок е утнат протокол!
Во право си за тоа дека на зборови секој е своја приказна. И никој неможе да гарантира успех, не се семоќни. Меѓуто довербата им ја даваме и ќе им ја даваме бидејќи немаме друг избор. Само криво му паѓа на човек кога ќе сфтаи дека не е даден максимумот.