zenski genetskite ispituvanja na transfuziologija mora da gi pravime zaedno vo ist den so soprugot ili ne mora?oti imame zakazano na razlicni datumi nemase termin zaedno!?
Moze vo razlicen den ama za citanje na rezultati kaj dr. Koga kje gi dobiete dvata rezultati ,se ceka okolu 3-4 nedeli za rezultat.
Јас мислам дека треба да сте заедно, зависи кое испитување го правите. За крос мечот мешаат крв твоја и од мт и тоа да биде ден од понеделник до среда. Ако сте на различни датуми, разговарај со тие на шалтер или со докторот, сигурна сум дека ќе ви се најдат и ќе ве боцнат во исти ден.
Zdravo devojki Ke mi dozvolite da go iskoristam prostorot za edna javna blagodarnost. Nesebicnosta i zelbata da pomognes nekomu e odlika samo na luge so golemo srce. Eve denes stotuku mi stignaa paket gelovi krinon od edna nasa feminka koja mi gi pokloni i sakase da mi pomogne na ovoj pat po koj cekorime site nie, . @emkaemka , ti blagodaram od srce, Gospod neka ti gi dade site blagoslovi i neka ti gi ispolni site zelbi. Ne smees da mi se nalutis zasto ova go spodeliv javno. Ubavo e da se znae deka seuste ima luge, i deka nie ovde vo temava, navistina sme povrzani mnogu poveke otkolku sto navidum izgleda. Ve guskam site, vi posakuvam sto pobrzo da dojdete do visoka beta i polni race so bebence. Nemozam da se soberam.. solzi mi tecat, hormonite si go pravat svoeto Ti blagodaram Emce, prekrasna si Prekrasni ste site vie, nisto nemase da e isto bez femina i moite prijatelki feminki Site do edna ke uspeeme!
Nate i mene da znaes kolku mi pomognala prvo psihicki da se izdignam a posle toa i mene da mi prati edno paketce eeee tesko skoro i nevozmozno e veke da postojat takvi luge ama ete ona bila tuka @emkaemka ti si stvarno golem covek Gospod neka te blagoslovi tebe i tvoeto semejstvo...
Yupiiii...a be na dva pati sakav da te prasuvam, aj si vikam da ne trcam. Srekno dusicke...so lesno da si go nosis 9 meseci. Neka ti e zdravo i zivo !
@Natasa. P @podravka @Ninichka @pandelka Ви благодарам девојки на убавите зборови, камо да можев да помогнам и повеќе
Emcee sekoja ti cest taka treba jas bev inicijator za takva tema da se doniiraat lekovi koj sto ima ostanato ama za zal nemozev nisto da doniram oti nabrzina izleze da moram na ivf da odam radi hipofizata bikriba cestitki mila