Fala devojki mili vi posakuvam vakva radost na site site edna po druga da me stignete iskreno od srce
И ние бевме во петок и докторот ни закажа за следната среда. Петокот си плативме се а средата само не боцнаа. Ние од Охрид имавме дупло пат ама тоа е. Оди си на закажаното а докторот ќе среди се останато. Спреми се и финансиски
Имај си лесна бременост Што јадете после ембриотрансфер? нешто специфично? или онака регуларно? Мене ми рекоа протеинска исхрана, но дали тоа значи секој ден месо?
За мене платив 2850 денари. Со тоа што се зачленив да бидам потенционален дарител на матични клетки за испитувањето (не ми текнува баш кое беше , ќе дознаам и ќе ти кажам) За тоа ако не се зачлениш чини 4200 денари. Може и маж ти да се зачлени , и за него поефтино ќе биде околу 2000 денари. Ова за имунологија .
Duso, Q10 e koenzim, ne mora doktor da go prepise, sama kupi si go. Toj koenzim gi podmladuva I hrani kletkite kaj covekot, gi polni so energija, sto e bitno I za jajce kletkite, za podobar kvalitet. Spored najnovi istrazuvanja Ubikvinolot podobro se prima kaj covekot, no kaj nas go nema, toa e sostaven del na Q10. Q10 potesko se apsorbira. Inaku Q10 treba obavezno da go go primaat lica nad 30g. za opsto zdravje, a pakpnie nie vo ivf proces uste poveke.
да. Доктор. моментално пијам: 2х1 метилирана фолна 1мг 1х1 вит Д 1000ИЕ 2х1 мака 1х1 Q10 B6 1×1 50mg B12 1x1 5mg aspirin мин 4 месеци.