Jas na svoja raka metilirana pijam od so citam ovde za mutirani geni ja pijat.Piev obicna pa kupiv od bg.Pijam aspirin1×1 vit d kapkite1×5 kapki, b61×1,maka1×1,I glukofage 1×1.Neznam dali od metiliranata folna I od makata da pijam 2×1.Piev I vit k ama mi zavrsi neam kupeno.Da ne zaboravam, I Femisan A kapkite po preporqka na majka mi.Zaradi miomot I pms kao.E se otruvme veke
За мене 4200 а за мм 3200. За мене афа, ддимери, хемостаза, хла типизација и со мм крос мечот ајде се ќе биде
Ne znam veke od ovoj krinon gel preku glava mi e sega imam kako grutcinja svetlo rozevi a 7 den od transfer mi e sto mislite mozno li e da e krv mn se nerviram na nikogo okolu mene ne kazav nejkam da gi nerviram
Jas pisav, 00302310805714 toa e brojot na aptekata vo Cosmos, naracaj si i kazi koga ke odis da gi zemes
Imam edno prasanje prva inseminacija mi e ova I sakam da znam na koj den se pravi inseminacijata I osven stimulacija sto drugo primavte pievte
Ti gi pratat foliklulite i od toa zavisi koj den od ciklusot ke ti bide inseminacijata koga ke nastapi ovulacijata pratat doktorite od terapija jas ne primav nisto ni za stimulacija ni potoa
Jas piev femara od 3ti den na ciklus. Pa estrofem za endometriumo.Posle na 13 den folikulometrija I inseminacija.Pa pregnil mislam inekcija, stop inekcija so e. I si ja piev terapijata od prethodno samo plus Utrogestan vaginaleti
Ti vo newborn pravese taka kaj kogo? Jas Sega pijam zamena za femara oti GI nema veke plus glukofaz I pregnazol veke eden mesec.I me interesira dali se dobri femarata I kako rastar folekulite?
Rezultatot od mutacii izleze deka primerokot e genotipiziran kako heterozigot za mutacijata H1299R vo genot za faktor 5,heterozigot za mutacijata C677T vo genot za metilen tetra hidrofolat reduktoza (MTHFR),kombiniran heterozigot za mutaciite eNOS-786T >C i eNOS G894T i heterozigot za mutacijata LTA. Se drugo e ok.No togas Doktorot za ova nisto terapija ne mi dade.
Kaj Tatjana pravev.Femara od kaj niv zemav sega kao gi nemalo. Pa femarata se podobri od klomifenot kolku so citav.Ne gi trosat jajnicite ko klomifenot. Kaj mene besw super. Mene I so klomifen I bez mi rastat I imam folikuli. No ete ne biduva ni prirodno ni in vitro ni inseminacija. Koj gavol e koj znae.Si se cudam kako zqbremeniv prirodno togas
So gospod napred ke bide. I nie ke galime mesinja I nas kosa ke ni belee od griza so decata I taka. Mora da bideme poziticni I ke bide visoka beta I kaj nas za brzo vreme. Inace I jas sum so neuspesno ivf pa Sega ke probam so inseminacija