Cestitkiii lesna i ubava bremenost imaj si Gospod e golem ke ni gi slusne na site molitvite.Milo mi e koga citam vakvi ubavi vest.
Aj molimte pisi sto ke ti ispituvaat...Zosto jas ddimeri,hemostaza,afa,ana ispituvav na transfuziologija pa dali se tie istite i dali ovie ispituvanja ti gi predlozi imunolog? i toa Kroc mec zasto e? zosto jas na imunologija ispituvav antismermalni antitela i plus nekoj seroloski ispituvanja za cesti sponati...i tamu iskoci se vo red i jas imav spontan a predhodno biohemiski i radi toa petlickovski sakase da ispitam i toa.Fala ti odnapred
Јас денес почнав со прва боцка и ми ја ставија во десна рака ми рекоа ќе менуваме и рака и стомак, ама одма модрица ми искочи
Хомозигот имаат потреба од доза плус, хетеро не, јас сум хетеро.. Лазаревски беше тотално незаинтересиран по ова прашање која доза ми треба кога го прашував, во еден наврат го прашав за метилфолатот и сеедно рече битно е да примаш и доза плус не штети, на последново инф покрај метилфолатот од 1000 која ја пиев од април месец по негова препорака и по Јани од трансфузиологија (кој првин рече дека е висока доза, но ајде да не се меша не штетело) ми даде и Пре Мама да пијам.. Скоро бев кај Тања и Бирол, препорака: таква не ми треба и не е за мене, а доза пак од 1000 е преголема, препорачливо е 500 најмногу да содржи фолан и бидејќи само во Фемибионот има чиста метилирана (со доза 400) ми препорачаа таа да ја зедам. Прашај си ама по ова што мене ми го рекоа тебе и сега дозата ти е голема не па 2*1 од 1000 да земаш..
денес ми кажаа пурегон треба да примам,а тие не биле поевтини или минимално биле,па не ми се исплака да одам.Фала ти
Nemaj gajle, normalno e. Odmivaj se sekoj den obavezno za da ne se javi jadez. A toa mora da si izleguva i da se cisti. Ke ti izleguvaat grutcinja i ponatamu, eve bas zabelezi, otkako eden den ke ti izleze pogolema kolicina, dva -tri dena ke nema, pa povtorno ke vidis topki. I ne se plasi, ne se voznemiruvaj. Ke bide i kafenikava ponatamu bojata. Se e toa normalno.
Cestitki na site tie sto imat ubavi vesti, a na tije sto se bockat so lesno neka vi e i so uspeh da zavrsi.Nemam piseno nekoe vreme a ve citam sekoj den.Sakav da prasam kolku vi docni menstracijata vo vtoriot mesec posle neuspesno ivf. Pozdrav do site.
Jupiii mi stigna odobrenieto za vaucer iskreno ne se nadevav ama ete fala mu na Boga samo uste da ja nemav ovaa bakterija vednas ke pocnev ama....
Ti rekov, koga ne se nadevas.. obicno uspeva So sreka neka ti e vaucerot i so lesno postapkata. Da ne izraduvas so visoka beta naskoro
Lele denes na site odobreno, prekrasno..cestitki mila i za tebe, so lesno postapkata, ajde nabrzo i visoka beta da si docekas
E pa se vozdrzuvav..ama nemozam a da ne prasam, @kukla21 , znam deka ne sakase mnogu masaza do kaj si, sto si.. ama uste ti kazi deka ti e odobren vaucerot , i ti cekase..neli?
Ma na kraj pamet ne mi e da ve ostavam, ostanuvam tuka se dodeka ne dojdete site. A i ne e isto tamu bez vas..