Како пиша ,,дури,, како кој знае кога е Јануари за два месеци всушност! Пиша ешерихија имаш, си имала скоро, па најдобро е да се исчисти па месец, два да одмори организмот од антибиотиците. Не дај боже не биде ќе се обвинуваш дека е до бактеријата и си избрзала.. Море само нека биде па дали ќе се породиш на лето или есен голема работа
Fala ti mnogu za odgovorot, daj boze ovoj pat da uspes. Mene nikogas ne mi ima zakasneto menstracijata i koga bev prirodno bremena imav dobieno, i vo site 5 insimici i na 1.invitro i pokraj terapiata mi doagase na vreme, i na prvoto invitro nemav vakov problem, pa ne znam dali da se nadevam na cudo ili ne, strav mi e i test da napravam. Isto taka nemam nikakvi znaci deka ke dobijam menstr. Pozdrav
Zaedno ke sme be nie dusicke.I jas po noca godina planiram.Ke odam kaj dr da sw dogovorime pa ke znam so kako
Честитки на сите за ваучерите Јас не уапеав денес да ги добијам, ама не бев ни упорна. Вие на тел ги добивте или дома ви стаса?
Stevemila cestitki za vaucerot. I tebe ti posakuvam sreka i uspeh i za nekoe vreme da ne izraduvas so uste poubavi vesti
Mozes za modricite da se mackas so alben krema. Jas stavav mi pomogna. Sestrata kaj sto pravev ivf togas mi ja preporaca. Ajde so lesno pa da ne izraduvas so pozitivni vesti.
Честитки за ваучерите, и сега само опуштено.. Јас инаку од недела почнувам со цикло прогинова. Утре треба да одам на боцкање на ГАК, да го проверам пролактин, тестостерон, ДХЕА и андростедион. Дали некој има инфо во сабота од колку до колку е приемно за боцкање во нивната лабораторија?