I mene mi bese taka i toa bas na 8mi den pa testot bese pozitiven duri imav i menstrualni bolki ne se plasi...
исто и јас само на 10 ден па тестот беше позитивен.издржи уште викендов и понеделник можиш да правиш бета.среќно
Eteee ti kazav ke bideee odlicnooo sigurno zaedno ke pocneme i so ivf i ke si cekame i dvete visoki beti ☺ jas ke cekam sega pred da dobijam na konsulacii da odam i da se dogovorime zosto koga ke dobijam moze ke treba kontraceptivi da primam zosto rece moze skreching pak ke pravime ... jas isto denes gi zemav rezultatite veke ja nemam proteusot bakterija cisto mi e...a ti imas esherihija ili?
A tie na imunologija se razlicni od transfuzija? mislam na ana,afa,protein c,s ddimeri... A toj kroc mec zasto sluzi da se ispita vo kakvi slucaevi se ispituva toa?
Многу ми е мило за позитивните тестови. Со среќа на тие што се боцкаат, и на новите ваучери. Постојано ве следам и читам, додека кулирам овие 2-3 месеца и дур не почнам со плус испитувања и собирање документи за втор ваучер. 
и јас сум како тебе. Денес решив да одам на консултации(на пола пат од 6те месеци за втор ваучер), ама качив температура 39 2017 ќе биде наша година
Sabajle mi go prati postarot pismoto po taxi zakazav vo new born za sreda za da se dogovorime so ke praime.
баш ќе ги побарам и јас во понеделник. Знае поштарот да не доаѓа редовно. Минатиот пат ми се вратило писмото назад во фонд, демек никој не го земал. Чим имаш ти одговор, има и за мене, јас на 20ти поднесов.
@stevemila мене претходниот пат требаше да ми стаса сабота(петок беше неработен) и вртев уште раното околу улицата. И видов еден поштар трчав кај него, го прашувам за адресата вели не бил тој. прашував кој е, да не случајно не е на работа сама од поштата да си земам. ме советуваа да почекам не оди, на толку желба и надеж, неколку дена ни мотат умот
Devojki pomagajte! denes 14 den od transfer beta samo 22 pozitiven test demek a jas malku iscedok imam kako za menzis.Mi rekoa da si prodolzam so terapija vo ponedelnik pak proverka ima li vakov slucaj.Natasa pomagaj kazuvaj ti se znaes
Jas se znam so postarot srcka I mu se javiv vcera da prasam dali stignalo pismoto. I sabajle mi se javi deka e. Jas sinoka zaglaviv do kasno vikam koj ke odi sega za kuklis, tamu mi stiga.I mi go prati po taxi
Nekako biska e betata ama pak I ne e 2 ko so mi bese mene sekogas. Jas mislam deka sI bremena. Proveri ponedelnik pak.I Samo smireno.So sreka srcka
@fuki највероватно станува збор за позадоцнето вгнездување. Продолжи со терапијата. штом имаш бета 22 е одлично. никогаш не сум имала повеке од 4. Твојот организам веке започнал со лачење на хормони за бременост Кафеавиот исцедокт го срекаваме често, скоро на секоја 5та страна на темава. Верувам дека ја знаеш информацијата, ама бидејќи станува збор лично за тебе, тешко ти е за верување Одмарај и продолжи со терапијата. Како што минуваат деновите, ќе ти се дуплира бетата. Ако правиш понедленик или вторник тестирање, би требало да биде пример околу 150. Сега мирувај. Ако забележиш кафеавиот изцедокт да станува обилен и црвен, ќе треба да примиш додатен прогестерон(мислам вака се викаше). Во таков случај јави се на докторот. Бидејќи станува збор за сеуште мала бета и сеуште рана бременост, претпоставувам докторите сакат да ја исклучат можноста за биохемиска. Затоа е многу важно, ОДМАРАЈ, ГАЛИ ГО МЕШЕТО и ОДМАРАЈ И покрај кафеавиот исцедокт, можноста за успешна бременост не е исклучена
Ti blagodaram mila daj boze da e taka >Lele ke puknam.Daj boze da ne e biohemiska bremenost.Da si ziva i zdra. bremenost. Da si ziva i zdrava.
@fuki смирено. Не сакав да спомнам биохемиска ова за да не ти за завие во главата. Ама ти спомнав за да ја сфатиш резервата на докторите. Сепак, кај тебе има знаци за рана бременост. Само времето ќе покаже. Еве Насочувачки нивоа на hCG за време на бременоста hCG нивоа по недели од првиот ден на последниот менструален период (ПРМ), или во гестациски недели • 3 недели од ПРМ: 5 - 50 mIU/ml • 4 недели од ПРМ: 5 - 426 mIU/ml Станува збор за задоцнето внездување. Значи има некој и со бета 6 и пак е бремен. ти си 22. Тоа би значело ембриончето е кај тебе во стомакот 3 недели. Во мегувреме биди смирена и позитивна. Освен храна, дај му доза на позитивна енергија на ембриончето кое штотуку се залепило на твојата матка.