@fuki mila, mozno e da stanuva zbor za zadocneto vgnezduvanje, samo ne panici. Iscedok imase i kaj mene, i toa cela sekojdnevna vloska mi bese nakisnata so kafenikava kasa.Utroto na 12ta den svetot mi se srusi koga se vidov. Od pamet se izvadiv. Potoa izleze deka toa bilo normalno. Se dodeka ne e cista crvena krv so parcinja, ne e strasno, taka mi kaza mene doktorot. Samo opusti se maksimum, odmaraj se i lezi si ovie denovi do ponedelnik. Se ke bide vo red. Ponedelnik ke ni napises visoka beta
Tocno na 12ta den, zatoa i koga merevme beta bese poniska.. pa potoa pravevme uste eden od pusti strav da vidime dali raste
Sega nema iscedok mirno e mi zemas krv vo 10 casot vo newborn i rekoa deka ke ima tezultat bo 12 jas vo ,12 30 iscedokplacenjr do brsvrst bo 16 cadot zvonat i pozitiven tes noniska beta samomiruvaj.Ti blagodaram tebe sakav da te slusnam sma druga feminks mi odgovori dega se zanoraviv.Da ste zivi i zdravi a fecinja eden kup da imate.Me raspolozivte.
Imase i vo 5ta nedela pak iscedok, no pomalku. Ova na 12ta den bese sok za mene.. no ete, bilo normalno. Daj boze od istite pricina i kaj @fuki da e, oficijalno da slavime vo ponedelnik
Daj boze da si ziva i Lele kolku si prekrasna milicka samo si lezam i veke sum raspolozena posle se sto mi kaza sega sum i srekna.Gospod e golem site da ne izraduva .A tebe mila najmnogu.
@fuki, mila najbitno od se-pozitivna misla, verba vo Boga. Samo taka se ke bide kako treba. V ponedelnik proveri bhcg povtorno, no na isto mesto. Jas napraviv na drugo I ispadna strasen rezultat, ispaniciv, pa morav da go pivtoram na istoto mesto.
Da obavezno vo newborn vo ponedelnik i mu blagodaram na boga za site ubavini sto mi hi dava i veruvam deka ke me blagloslovi i ponedelnik se ke bide ok.Ti blagodaram Stara stomi pisa i tebe sakav da te slusnam i sto me ohrabri.Ti kako si.Se li e vo red.Izvini ama nekogas propustam po nekoj den da procitam.Da si zova i zdrava i ponedelnik ke pisam.
Фукси мила , да те насмеам честитки за бременоста 100% покасно е вгнездено , мене ми беше првата бета 33.3 па следната 253 молим те уживај и верувај му на тимот од Њу борн . . . Те гушкам
Seuste ne summi bila na prv pregled, ama od pusti strav duri 4 pati bhcg proveruvav, jas nemam nikakvi simptomi i toa me plasi. Gospod site da ne izraduva so bebenca vo pregratki.
Ke pamtam deka ti si prva sto mi cestitas i dajboze i kaj mene da e kako kaj tebe,.Fala ti mila moja.
Старче не барај симптоми уште е многу рано, кај некои ги има порано кај некои покасно кај некои воопшто како кај мене . Уживај и гали мешко , бебо полека расте
Daj boze gospod e golem i ke ne izraduva site a jas mu se zablagodaruvam za dite ubavini stomi gi dava i go molam da me blaglosovi mene i site vas da staneme majki