Kolku mi pomogna mila samo da znaes.Tolku mnogu bev znuneta a sega e dobro lezam i veke razmisluvam pozitivno blagodareniena tebe
Jas pravev dijagnosticka histeroskopija i skreching kaj Petanovski i krvarev 2-3 dena no ne obilno zosto rece deka skreching napravil vo T forma vika jas ne grebam onaka se vnatre sto e ☺ i posle mi go sledes endometriumot i se napravi et so zamrznati embrioni...Ne se sekiraj samo po sebe ke si pomine mene mi go prekina tie denovi aspirinot da ne krvaram poveke i se normalno mi bese ko ciklus mesecen no ne obilen
И јас правев кај петановски исто скречинг и дијагностичка хистероскопија. Мало е крварењето но сепак го има веќе три дена. Фала на одговорот да не се секирам. А после колку дена доби?
Во ремедика правев. Процедурата е со целосна анестезија трае околу 10-15 минути. По два саати те пуштаат дома. Се прави на 21 ден од циклус.
So sreka mila. Nisto strasno ne e, den-dva, ke se stabiliziras. Nisto obilno nema..taka, po malku samo, se cistis od sto rabotele vnatre.
Dolg e ovoj vikend .Nikako da dojde ponedelnik da proveram beta.Se utepav od citanje i se razocarav sekade pisuva deka ako betata e nad 25 moze da se sluci da ima normalna bremenost a mojata 22 i bled iscedok.Ve umrev site ama sto da pravam.Treto invitro 36 godini.
Mila aj misli pozitivno da bide pozitivno sto treba da se sluci ke se sluci idmaraj si primaj si terapija ne e lesno ama ic ne e ama ete Gispod ni dal tezok pat da odime ama silni sme zenite cudo sme
stevemila, glukofagot za sto se pie? Za metiliranata folna, jas piev Neofolik meta od Bugarija 0.4mg, mi preporacaa 1 dnevno pred bremenost, a ako/koga ke se ostane bremena 2*1. Toa e istata doza metilfolat sto ja ima vo Femibion 1, samo gi nema dopolnitelnite vitamini sto gi ima vo Femibionot
Fuki izvini vaka no jas tebe ke te iskaram samo stresovi si dodavas poveke zeno tesko ti e znam ama ima zeni i so betahcg 15 pa ragaat deca jas pijam po dve neofolik meta taka mi rece i dr trajkov i dr trajanova i dr lazarevski i da meram homocistein zasto mozel da paga od vit b 12 i od folnata kis treba kontroli na nego da se prave na gak sega imale reagensi za homocistein
Glukofazot se pie za namaluvanje na sekerot I so toa se podobruva kvalitetot na jajce kletkata momentalno jas GI pijam 2×1 od 500mg