Jas vo meguvreme piev Yaz na Baer kontraceptivi i posle histero i skreching dobiv posle 4-5 dena.Ne se plasi od krvarenjeto normalno e se sega samo smireno glavata gore i da se spremas za ET da si dojdat kaj tebe vo meshko i 9 meseci da si uzivkaat
Jas pijam jas pijam glukoformin od 500 so prodolzeno dejstvo podobri se mene dr iskra niv mi gi prepisa pijam po 1 oti imav anovulatorni ciklusi sega se e vo red
Фала многу срцка си. Јас малку паничам пошто имам нередовен циклус и наназад 6 години пијам секој месец цикло прогинова како редовна терапија. Поради неуспешно инвитро минатиот месец, месецов не ги пијам и сега не сум сигурна кога ќе добијам. Ама веројатно џабе паничам
Примам clexan наутро, во 7. Дали кога ќе одам на контрола ( на трансфузиологија) треба да ја примам инекцијата или да почекам да ми земат крв прво?
Значи ептен се изнервирав сега. Од фонд ми велат ми фали 4Д, само слики сум им дала, а јас имам печат на извештајот кој им го дадов. На таа на телефон и викам имам дадено 4Д, вика тогаш незнам што е проблемот? Ќе одам денес лично да се разберам.
I mene kukle istovo lani mi se sluci. Na 4D izvestajot nemalo detalno opisano vo kakva sostojba se jajnicite i matkata....gluposti. Odi sama pobaraj, sto se slucuva i bez nervozi, ne ti e potrebno.
Овој исвештај е многу подетален од оној на Боби. На Боби имаше едвај 1 реченица. Сега стварно имаше напишано и ете ги. И што стори ти?
Pa otidov kaj Petanovski, da dopise na izvestajot uste dve recenici, zatoa velam gluposti. I tuka izgubiv uste dve nedeli cekanje
Gluposti znaci. Tie u fond preteruvaat. E so sakaat,sostav li da im se napise. Se iznervirav I jas.Bezveza znaci, samo da maltretiraat
Аман бре колку ја тупат!!! Моето беше една реченица и за среќа не правеа проблем. Само стресови значи да прават.
Стварно се многу досадни. Како ќе им текне. Мојот извештај беше буквално една реченица. Во контекст дека се е уредно. И не направија никаков проблем.
E znaci samo da se tupelo mojot pa bese od maticniot ginekolog mozes da zamislis kakov e pa ne me vratija ne mi se davase tolku pari na privatno vikam ako projde arno ako ne posle ke idam po saglam i mi dadoa ..
незнам што да кажам?! Во систина се чудат што друго да се напише на лекарскиот извештај. Значи пукнав денес и мм го измалтретирав.
Luge 11 den od transfer a imam bledo rozeva vtora linija na testot za bremenost. Mozno li e da e lazno pozitiven a vo cetvrtok treba beta da proveruvam