Jas rekov dobro e sto raste neka ne se sekira zenata medicinata ne e matematika bitno e raste neznam zasto doktorot i rekol taka da deka ne se duplira pravilno ne se duplira ama pa ne paga i ima sansi se da bide ok
@fuki и јас како @Stara сум скоро сигурна дека не може да е вонматерична. Според некоја моја логика, со ивф не мислам дека би можело да биде вонматерична. Сепак е некој раст на бетата. Почекај до утре да видеш како ќе се движи бетата. Имаше пред некој период, една феминка ептен бавно и растеше бетата, и оп потоа почна наеднаш како ракета да лета. Постојат можности да се позакаснето вгнездување, и сега побавен развор. Пример, знам при ивф оплодувањето, ембриогот ми рече дека едната јајце клетка воопшто не се оплодила, за три дена почнала да се развива, и после 2 дена развивање си беше нормално развиена. така да почекај уште утре. задржи ги позитивните мисли. Знаеш оваа е човечки организам, се и сешто е можно. само ти држи се цврсто. Толку многу помина, уште само една нок јако ќе издржиш. Пушти му некој убав филм на малото ембрионче нека почне побрзо да расте.
I jas citam deka soniska beta a se zgolemuva ima normalna bremenost.Koj znae sto ke kazat utre i dali so eden pregled ke zavrsi se ilu ke treba mnogu mnogu poveke.
Fuki kolku embrioni ti vratija jas imav biohemiska bremenost imam iskustvo i zatoa ti kazuvam oti nema da e kaj tebe biohemiska stom raste i raduvaj se na toa sto raste
како мислите не е можно? јас лично познавам девојка која имаше ектописка бременост со првото ин витро. немам намера да ја плашам @fuki ама факт е дека има веројатност, иако мала.
Dusicka moja me rasplaka da ke gledame film i ke cekame do utre da vidime sto ke kaze doktorot ke me gledal na ultrazvuk
кога плачеш, постојат можности и ембриончето да се собира од грчеви. Избриши ги солзите, ќе плачеш навечер кога нема да ти дава да спиеш. Толку си храбра, и толку многу пат помина, издржи храбро до утре. Не седи на интернет и на форумот, фрли се на твојата омилена храна и на некој добар филм.
Izmislena vo ovie momenti izvini vaka no vo ovoj moment na taa zena najmalku i treba takvi primeri sum bila vo takva situacija i znam kako i e i veruvam oti ke bide se vo red najiskreno izvini za ova
Eh mila moja momicka ti blagodaram za podrskata ke izdrzam moram,a ti si prekrasna vo ovie teski momenti ti si mi svetluna.
точно...така е, во право си. треба да се поддржуваме, ама не по цена да се лажеме - така? јас не реков дека кај неа е вонматерично, искрено верувам дека не е. меѓутоа факт е дека е можно. јас би била среќна кога некој би ми ја кажел вистината во очи пред едно 2-3 години за да не се притресувам за секој неуспех... како и да е, пак ќе кажам-стискам палци кај @fuki се да биде супер... чекаме позитивни вести утре
A ti moras li najlosite fakti da gi kazes? Znaes deka so ova samo negativno vlijaes? Zosto ne si uzivas vo bremenosta? !Neli mene me sovetuvase da se seksam u gz,ete kaj tebe uspealo so si go primenuvala. Sega uzivaj i ne siri negativa samo.Duri I da znaes deka ima moznost za vonmatericno ili nesto loso, vozdrzi se od takvi komentari vo vakvi teski momenti . Sekoe dobro
Ne i pisuvajte takvi primeri sega najmalku i trebaat so toa samo poveke stres i dodavate na zenata ima pa jas kolku sto znam iso takvi beti sto rodile sum bila vo nejzinata situacija i najmalku sto mi trebase e takvi primeri ne e rabotata tocno da se lazeme megutoa toa veke doktorot i go rekol na nacin soodveten za nea
Sega zboruvav so drug doktor ona vika deka sigurno e biohemiska bidejki i ako raste beta ne se duplira znaci deka e biohemiska bremenost.
Ovde na site nas najmalku veruvaj mi ni trebaat takvi primeri ovde site sme so edna cel da si davame podrska i da se tesime jas na denesen den bas pred dve god imav biohemiska bremenost i znam kako e i mislam oti kaj nea ne e vo prasanje biohemiska bremenost stom betata raste tuku normalna bremenost fuki milicka so tebe sme i ja imas podrskata od site nas i veruvame oti ova ke bide junace na mama
Докторот не зема во предвид дека може двете се оплодиле и се вгнездиле а само едното е јуначе на мама и затоа е таква бетата!? Негуби надеж воопшто. Господ е голем и се ќе бидат. Опушти се и гали меше. Не читај негативни коментари, секој организам си е посебен, понекогаш ни докторите не знаат што се случува. На една феминка исто и викаа дека и е мала бетата па еве 20 недела мислам си тера Јас мислам дека ако беше биохемиска, немаше ни да имаш бета... Те гушкам и опуштисе