мене ме искараа, оти кажав пример. факт е дека се случува. никој не рече дека тоа и го посакуваме на девојката сега. нели...
си уживам бе „стивмила“. кој рече дека не си уживам? тоа што дадов пример уопште не е ширење на негативна енергија. има други примери за тоа... јас и посакав се најубаво на девојката. не знам зашто мешате поими.
Ti blagodaram mila .I da ima nadez belki utre ke recat pak ds ispitame beta zosto neznam na eho sto moze da vidi.A mi rece da prekinam sekakva terapija.Ako ima bremenost belki nesmeta toa.Se mi se izmesa neznam
@fuki полека. Не ти е лесно-да не сме ти во кожа. Ништо не може да смениш. Мисли позитивно. Некогаш потсвеста е многу јак фактор.
Ako uzivas so si vakov namkjor? !Utesi ja zenata ne moras crni misli da kazuvas. So ke se desi samo Gospod znae .Da ostavime na nego.A fuki da bide smirena, so e toa e.I da se ubieme nisto ne mozeme da smenime
@fuki на ехо сигурно ништо нема да се види, може само повторно бхцг. Мој совет најдобронамерен ти е да не ја прекинеш терапијата до наредна бета. Искрено се надевам дека е расте и верувам во чуда Гледај да се смириш, потребно ти е. Се ќе е најубо, ќе видиш
Milicka fuki mozno e ednoto embrionce da ne se e zadrzalo a ednoto da e junace na mama i ne si stavaj na dusa nisto od nekoj takvi negativni komentari
So toa sto i davas takvi primeri izvini ama dzabe e toa sto i posakuvas se najdobro razmisli taa zena e bremena ovie tuka se vo iscekuvanje na pozitivni rezultati bez razlika dali se spremaat za ivf ili se vo iscekuvanje na visoka betahcg najmalku sto ni trebaat takvi losi negativni primeri i najmalku sto ni trebaat se stresovi mene konkretno site me pazat sega da ne se nerviram i da ne se potresuvam
Да, точно.... Јас имав вонматерична при ивф пред две години, се случува и тоа, но ретко.... И не е докажано како доаѓа до тоа. Но сепак , мислете позитивно и што е господ никој не е . После тоа останав повторно бремена, нормално се разбира и еве сега си имам здраво и право бебуле .... Од срце на сите ви посакувам што побрзо и вие да си родите здрави и прави бебпчиња и секојдневно неизмерно да им се радувате
Ne na tebe ti mi dade sovet i na mene da ne posocuvam takvi primeri da ne bidam negativna i za toa ti sum blagodarna mnogu za izmislena vazi ova
@meckicka за да не доага до забуни , а сум приметила и предходно кога сакаш на некоја да се обратиш тагнија девојката или цитирај ја. Вака не се знае за кого станува збор. Не сум пишала , да има честитам на сите за добиените високи бети и добиените ваучери . @fuki Господ е голем , верувај дека ќе биде се во ред . Гушки големи
Извини вака ама малку си контрадикторна велиш дека не треба да се даваат лоши негативни примери,а ти мила и драга моја @meckicka во секој втор или трет пост нагласуваш и пишуваш за твоја биохемиска бременост.Мислиш дека тоа е ПОЗИТИВНО???!
@meckicka одиш на делот ОДГОВОРИ како на сликава и ќе одговориш кајшто мислиш Точно ќе знаеме на која и пишуваш
Џабе везеш @nn@ и јас и пишував и објаснив( што може да се види од горе напишаното)ама тоа е си тера по свое А да @meckicka и ова што го ставив како ЦИТАТ прочитај го,па после пишувај како други давале лоши и негативни примери П.С пак не се извинувам бе за долгиот пост и шо сега