Prijatelki edno prasanje Sega ke pravam inseminacija no isto sobiram dokumenti za vsucer sto tocno treba dali ke sakate da mi kazete vi blagodaram
@cat-woman сум те утнала. Со лесно мила и со убаво, уживај во бременоста @fuki беше на доктор пак? Испита бета?
Fuki, баш ми е жал, но не губи надеж. Многу често биохемиска е поради некои аномалии на плодот, но добро е да се направи и хистероскоија за да се види состобата на матката. Имај верба и ќе биде, ако треба некој совет прашај ...
Kako e mozno znaci.Jas mislev so in vitro nemoze da se desi vonmatericno. Ne grizi se mila se ke bide dobro .Te guskam
Кај се брзаш? сериозно? Прво инсеминации, па после мисли му ја. Можда ќе успееш со инсеминација да забремениш. Не планирај пред време, тоа е мој совет. Никогаш не се знае...
Histeroskopija i laparaskopija predlagaat da se vidu i matkata i jajnicite i ako ima potreba za intervencuja da se napravi.Koj znae koj doktor da go odberam za ovaa rabota.
@fuki проверуваше денеска бета,колку се секавам последно ти беше 33,а денеска колку е? Извини вака што те прашувам крвариш
Da pocnuvsm da krvaram ne ispituvav na eho doktorot vsginalno me vide umalo bremenost no se pustilo predlaga histeroskopija i lapsraskopija
Според мене треба да правиш хистеро и лапаро кај лекарот каде што повторно би правела ИВФ. Но зависи дали сакаш/можеш на приватно или на државно? Извини бидејќи сум нова на форумов, не ве следам доволно долго, дали ова ти е прво ИВФ?