Добро утро Ех бе @fuki, баш ми е жал И јас самата почнав да го визуелизирам тоа мало ембрионче кај мама фуки. Но штом е биохемиска, највероватно не се развивал убаво. Жал ми е што помина низ овој додатен стрес. Хистероскопија и лапоскопија јас правев на Гак, во тоа време Трајковски. Советот на @meckicka е во право, Трајанова е ок. Ако успееш да правиш хистероскопија и лапоскопија на гак ќе заштедиш на пари.(околку 2.000 денари е, со сите трошоци) Ама од друга страна, претпоставувам дека целиш на време. На гак знам дека некогаш треба малку врски за да стигнеш на термин. Ако грешам, ве молам исправејте ме. Вчера ми соопштија дека многу блиска рода, по 7 години, на 38 години, 3то Ивф успешно. Ајде @fuki , стисај тупаници и побрзо да го изодиме овој пат 2017 само на труднички за пишуваме
@fuki sto i da pisuvame kako uteha...nema uteha, no mora da ti kazeme deka socuvstvuvame so tebe, zatoa i sme na forumov, ovde retko koja forumgika ne go pominala toa. Ima sekakvi slucaevi. Potesko od toa da se fati i da se pusti embrionceto nema, toa e dopolnitelno izmacuvanje i neviden shok za majkata, samo sto pocnuva da se cuvstvuva kako idna majka i op-nisto Ama nema otkazuvanje, glavata gore, sledniot pat so 2 bebuski zdravi pravi vo pregratka!
Да почнав со процедурата, се боцкав со суперфакт се додека не почна да ми касни, на втор ден направив тест и излезе позитивен....вчера бев на контрола и му чукаше срценцето На сите Ви пуштам СРЕЌААААА
Ti blagodaram mila se nadevam deka i kaj mene ke bide sledniot pat.Vo new born sum kaj Trajkovski Ti blagodaram mila mnogu sum tazna no ete.Ke napravam se sto rece doktorot nemam problem za pari nitu za vrska kaj Trajanova Ti blagodaram za se
Браво. Многу ми е драго што си успеала вака.... Многу се радувам кога ќе слушнам вакви приказни... Мене ми рекоа да внимавам овој месец пред постапката... Незнам зошто..
Samo so se vrativ od Sk.Se dogovorivme ne ovoj ciklus, narednio za skrecing. Znaci dekemvri stom dobijam,najdocna do 5ti den da odam.Da mi dade terapija. Pa skrecing. I posle da pocnam terapijata za in vitro. Jas sakav sea noemvri stom dobijam da se napravi skrecing.Ama koga ke razmislam vo pravo e dr.Praznici ke se. Pa pod stres ke sum.A taka smireno po nova godina. Razgovaravme i so Birol. Kaza ke treba vnimatelno radi konizacijata na cin 2,skrateno e grloto.Pa ke se razmisli za kolku embrioni transfer. I so insulinot da se vnimava .I kaza obavezno kleksani I aspirin. E sea so terapija se prima pred skrecing, I zosto,nekoja zenicka so pravela da mi kaze
Циклопрогинова најверојатно ке ти дадат.Владимир Трајковски рече добро било циклопрогинова пред скречинг.
Neznam srcka.Taka kaza Tatjana so 5ti den od ciklus da odam. Za da mi dade terapija I da mi kaze koj den skrecing
devojki znaci ovie na Gak se stvarno neodgovorni, jas zakazav kaj tofoski pregled preku moj termin i deneska odam toj ne bese na rabota bese nekoja mlada doktorka mesto nego a ne me ni izvestija