da ne bil otsuten opravdano? poso i ova moze da se desi. jas licno imav vakvo iskustvo so trajanova, koga i imaa prateno zamena, pa slucajno ja sretnav vo hodnik i zenata dojde - vika imam operacii itni ama ke najdam vreme.
И мене специјализантка ми закажуваше за хистероскопија. Колку што се сеќавам беше вторник и четврток или среда и петок во тие ординациите , но многу тешко се стига до него . јас цел месец скоро секој ден барав некој доктор и не знаев како изгледа ( за Тофоски) за да го најдам на крај и брзо ми закажа на операција. Ти ја препорачувам Трајанова , таа секогаш е достапна и секогаш е во двете ординации.
а зашто не ја побараш д-р Трајанова. Таа е шеф на оддел за асистирана репродукција и стварно е супер жената.
Најверојатно Ивановски. Човекот ми се виде коректен и емотивен. Ептен ми се најдр пред некој ден за 4Д. После работно време, се врати од операција во амбуланта само за мене. Не беше мргуд туку баш со емоции дека ме малтретираат од фонд, ехото саглам ми го направи. Супер ми објасни се. Дури и ме искара што нешто не го послушав за консултација за тсх со ендонринолог. Се осетив ко со татко ми да правам муабет. Вика ти се зезаш или сакаш да успееме. Утредента одма закажав преглед
Јас почнувам со моето прво ин-витро кај др Таше,во Плодност.Денес завршив со микрогинон терапија 21 ден.. Зошто воопшто ги даваат овие таблети?Сега треба да ми дојди и втор ден од мензис,почнувам со супрефакт.. тоа е тоа малце збунета,уплашена..
Da najdobra e za operacii mene mi otstrani septum samo ona se nafati da me operira zaradi prethodnite operacii drugite ne se nafatija da me operiraat
Vaka sega...jas pravev 2 pati i ne se dava nikakva posebna terapija,samo koga ke mi pocne ciklusot gi obavestuvam i na 7-10 dena ja pravat procedurata.Obicno den-8.Ke ti grebnat od matkata za da ja podobrat nejzinata cirkulacija pri vgnezduvanje na embrionot.Neprijatno cuvstvo ama se izdrzuva.