Bas i jas ja vidov stranata na fb i im pisav ama ne bilo za eserija vo cerviks samo za vo mokraca pomagala demenozata..sepak fala na nejoja mozebi ke i pritreba nedaj boze
Baraj si nekoe medicinsko lice za vrska inaku vaka potesko jas cekav 1 mesec za histeroskopija kaj nea ama imav vrski i ponatamu ke ostanam kaj nea samo lazarevski ke mi go prave ivfto
' So lesno da si teras i uzivaj I da prasam dali posle transfer imate nokjni prepotuvanja? Jas imam i sum malku zagrizema zaradi toa ... se nadevam deka ne e nesto opasno
I koga pocna so terapijata za in vitroto? Jas so kratok protokol ke bidam izgleda pak.Superfact I izgleda puregon. Zasto dobro pominav bez hiperstimulacija.
I jas isto ko tebe nekako se plasam od ovie prepotuvnjava, da ne ne se dobar znak... Verojatno hormoni - gore - dole ... @Stara, ti mu kaza na lekarot za prepotuvanjeto?
denes e 8 den od transfer, jas najcesto se prepotuvam vo vratot, i kosata, no tolku mnogu sto moram da se preoblecam, a preku den ne mi e nisto. Ova samo na spienje.
Ne dusicke, ne mu kazav...hormonite luduvaat zatoa. Isto kako tebe I @manako1 samo vo glavata i vratot se potev. Opusti se samo.
Ah toa opushti se... vo periodov kako da mi e najteskata aktivnost, se zatrupav so sekakvi misli. Aj ke gledam nekoja komedija, da se razvedram