Ne jas nemam prepotuvanja no od transferot navamu imam zapek, namalen apetit, imav kako I menstrualni bolki, mi kazaa zapekot sigurno e od progesteron
valentina sto ti rece doktorkata kolku vreme treba da cekas za operacija bidejki i jas sakam da pravam
Sunny jas koga bev vo mart doktorkata mi rece do sept ima da cekam ama zaradi mojot slucaj i oti imav i vrski kako sto napisav i pogore mi napravi histeroskopija za eden mesec na sam den gurgovden mi otstrani septum
Докторката ми кажа треба за месец два ама не е до неа сестра Зоре е главна кога она ке ме стави тогаш ке биде. Ми кажаа прв ден кога ке добијам да се јавам(ама многу тешко се добиваат чиста срека ако ти кренат слушалка) и ке ми каже дали овој месец има место и што понатаму. Тебе исто Трајанова ке ти прави хистеро,беше да те види.
Замолете ја побрзо да ве запише дроктор Трајанова. Ако чекате на сестра Зоре ќе се изначекате. Мене еднаш ме запиша , па кога добив и се јавив и ми вика па тебе те нема во список , оди кај докторот ме направи будала дека не сум била. За после еден месец по операција да ми се јави сестра Зоре и да ме праша дали ме оперирале, го имала изгубено списокот од првиот пат.
Ке пробам се што може да се направи за побрзо да завршам. Само не ми е јасно ако добијам во недела како да им се јавам,пошто од втор ден треба микрогинон да пијам. Само нервози и стрес па после кога ке ти кажат опушти се е ајде опушти се кога зависиш од една сестра Зоре
@cat-woman - uste ednas ke pisam, navistina se raduvam za tebe, toa mi dava nadez. Sto terapija primase posle et? i kaj koj doktor si?
Jas primam femibion,aspirin,dekortin,utrogestan,fraxiparin,progesteron depo sekoj 4den i si prodolziv so omegazon i betaimune.
Јас за неа искрено ќе ти кажам само лоши работи имам слушнато. Ако добиеш во недела , во понеделник напи се од апчето и врти и на телефон кажи и. Ти отворија ли историја? Ако ти е отворена веќе , не смеат да те држат така подолг период. И сестра Зоре се јавува ден пред операција , и ти кажува дента кога ќе ти се јави да бидеш таму до 21 часот средена од пупак па надоле.