многу ми е мило @papillon red честитки, и со лесно да го износиш Какво е чуството после 5 години вака убав резутлат. Скокаше од срека?
Toa e toa, sectitki i so lesno Kaj koj doktor si? So terapija primase? I Slobodno raduvaj se i uzivaj vo denovite sto sledat
Bravoo. So sreka sekako deka toa e toa.Pominale teskite 5 godini. Sega e vreme samo za ubavini.So lesno mila.Prirodno ili in vitro? Ako ne se lazam,vo stranstvo si taka?!
Jas sakav da pocnam sega. Stom dobijam ovoj mesec da mi kaze Dr koj den za skrecing pa da si pocnam terapijata. Vikam taman po nova godina ke stasam za transfer. Ama ja poslusav doktorkata. I vo pravo e.Vika nie rabotime ,no zosto da si pod stres za praznicite namesto da bides opustena I da uzivas. Vika I taka otprilika ako se odi ok do 10 Februari bi trebalo da zavrsime. I sea ke cekam krajot na dekemvri da dobijam pa da odam najdocna do 5ti den da mi dade so treba da primam za pred skrecingot.
Гледам доста се пишуваше за сестра Зоре би сакала да ви го споделам моето искуство со неа кога ми кажа док. дека треба да правам лап. и хист. ми рече одма да се качам на 3 спрат и да ја барам сестра Зоре да ме запише во нејзината тетратка се качив ме запиша кога добив и се јавив ми рече дека не сум била запишана кај неа да видам со докторот (а пред мои очи ме запиша во една тетратка) другиот ден отидов имав среќа што беше петок па др. тој ден беше во амбу. 29 му кажав се и др. многу се изнервира и одма ми пиша записник за да извадам историја ми рече да одам кај матичниот да ми даде болнички упат и во понеделник околу 8:00 да дојдам во амб. 29 да ме заведе сестрата па на шалтер 1 да си извадам историја и да и ја однесам историјата на сестра Зоре така и направив мој совет нека ви напише докторот записник нека ви се потпише и нека удри печат па сестра Зоре може да се "шиша"
таман. таа ќе е таа Зора на најгорниот спрат, главна сестра. И јас кај Трајковски бев преку неа. Знам доста незгодни ситуации ми направи. На тел ми е запишена како Сестра З, пошто и името и го мразам Планирав, кога ќе завршам со се, да и се јавувам со скриен број и да ја нервирам (078 485 293)
Сите сестри се такви, и јас кога закажував за хистероскопија ме запишаа од пишаното ни трага ни глас , ѕвонев нон стоп прво никој не се јавуваше после ќе ти се јавиме. Мое мислење договор директно со докторот , на секое јавување нему дека не сум од Скопје му велев ми се брза за инвитро тоа запали , тој закажа па сестрата се јави. Ако чекате на сестрите месеци ќе поминат, прво ги оперираат хитните случаи , другите можат да чекаат. Среќно на сите
Za sestra zore se odnesuva ova na mene zaboravila da mi se jave togas na 5 maj da odam na histeroskopija a dr trajanova me cekala i sreka sto jas se javiv togas pa dr edno ubavo im se iznavika oti me zaboravile i ajde na 6 maj me pravija histeroskopija istorija imav prethodno otvoreno
Izmeshani cuvstva...sreka...neveruvanje posle nekolku neuspeshni ivf...i cudna smirenost,fala za poddrshkata i istrajnost