Fala,da se vraka samo so ubavo...vo stransvo gi pravev terapiite,ama forumot mnogu mi znaci za poddrshka i razmenuvanje iskustva
Fala,da se vraka sto poskoro...so in vitro i veke bev na kraj so nadez deka ke ostanam bremena...zatoa istrajnost i verba
@papillon red Ti se voshituvam deka na site sto ti cestitaa im odgovori licno, sekoja cest, ti si golem covek i iskreno se raduvam za tebe i za sekoja clenka na ovol forum sto ima uspeh, nekako ko za mene da se raduvam, ete taka gi dozivuvam uspesite, bidejki znam niz sto pominuvame ...
Ova sto nie go pominuvame,ne se opishuva so zborovi...tolku razocaruvanja,sto ti e strav da se opushtis vo radosta.Forumot go doziveav kako mesto kade sto mozam da si olesnam na dushava i me nauci na mnogu nesta,sekoja od nas e borec i zasluzuva da bide eden den majka...
Охооо си се изнамачила,......ама вредело.А мене трето је ми биде и се жалам дека неможам повеке.Ајде душо да си износиш здраво право бебуле или бебулиња
еваа кога ве читам ама се храбрам Едно ивф храбро избуткав ама веке со месеци си ги собирам искршените делови од неуспехот. Колку само изгубив желба за наредно или општо за дете Ама сега кога ќе почнеме да читаме еден, па втор, па трет позитивен резултат, кога ќе славиме вака убави вести, сите ќе се наполниме со енергија Ајде, ноември месец на висока бета и две цртички до нова година никој да не остане
Jas prvoto in vitro koga mi zavrsi ne bev voopsto razocarana. Vikam pa dobro de sqmo prvo e.Za vtoroto onaka, malku.E posle 3,4 bolka ogromna. I nikogas ne se otkazav. Eve 5 to e na red.Nie sme jaki zenski. Postojano si vikam sama na sebe"Gospod ni dava tezina kolku so mozeme da izdrzime, jas verojatno mozam mnogu "
Хаха и јас тоа си викам.Нели Господ не дава товар повеке од тоа што можеме да носиме,па си викам очигледно сум посилна од тоа што мислам,ама длабоко знам оти Бог е тој што ја дава силата.Ке биде бе и ние ке бидиме мајки,само тогаш па ке се молиме за сила ,за да ги изведеме децата на прав пат.Кога ке видиш,цел живот е борба....