@papillon red so sreka duso imaj si lesna I ubava bremenost Inace jas utre so Gospod napred odam na inseminacija sto bide neka bide ako ne vtoro ivf ne mi bega.
Vo sreda planiram da pravam test preku krv,a sabajleto treba da me bockat so progesteron depo.Dali nesto ke vlijae na rezultatot ili da pravam vo cetvrtok?
I mene na 5ti obid mi se nasmevna srekata, kaj nekoi velat treta sreka..ajde kaj tebe neka e petta sreka
јас имам прашење. за целото ivf ќе ми требаат мин. 5 слободни денови. 2 или 3 дена да одам за крив за хормони. 1 ден пункција 1 ден ембриотрансфер По денот од ембрио трансферот ќе имам 2 недели боледување. Дали сте биле во ситуација за барате оправдување или боледување за тие 4-5 ден пред ембриотрансферот?
Te sovetuvam da se obratis kaj Dr. Trajkovski. D-r e profesionalec. Sosema slucajno pocnav kaj nego. Toj mi otkri pregrada vo matkata, koj prethodno vo Sistina ja nemaa videno ( 3 neuspesni inseminacii). Da ne davam pari privatno, me prati na dijagnosticka histeroskopija vo Cair so prethodna negovo licno javuvanje. Iako nemozea odma da me stavat na programa, odluciv istata toj da ja napravi vo Sante plus. Fascinirana sum od negovata neposrednost i profesionalnost. Ve sovetuvam site sto frlate pari vo Sistina da se obratite vo New Born. Uslugite im se poeftini. Celiot personal e na visoko profesionalno nivo. CekAm da zazdravi ranata i pocnuvam so IVF (dobien vaucer) kaj D-r Trajkovski. Ve guskam site i glavata gore.
Ако не можеш да зедеш слободни денови за хормони/пункција отвори си боледување од прв ден на боцкање по 15те дена од матичен со извештај од таму каде што ќе го правиш инф ќе ти продолжат на комисија, не прават проблем, барем мене не сум била на боледување и од прв ден на боцка (долг протокол) и од пункција.
драга @emkaemka ме прероди фала ти ептен во последните 2 години, наместо боледување земав само слободни денови,ама овој пат ми се истенчија. едната опција ми е да поднесувам документи за ваучер наместо фебруари да оставам за јуни. Другата да најдам решение, баш вакво. Ама штом можам 2 недели од матичен, ќе земам од првото мерење фоликули и уште 2 недели по ембриотранфер
Зар не знаеше досега имам и порано споделено дека комисија одобруваат, само докторот во извештајот убаво да наведе дека потребно е мирување и боледување.. со извештајот првин кај матичниот по предлог и на комисија, за таму се праќа некој друг, ти немој да одиш
сега кога го напиша, ми текнува... сум те читала. ја знам информацијата, ама не знам како ми е испарила. твојот говор си го препратив на маил. сега нема да го препуштам ептен ептен фала, ми ослободи 100 кила товар
Jas si zemav denovi od odmor, a po ET zedov 5 dena odmor pa pocnav na rabota. No koga nemas denovi, a imas moznost za boleduvanje, zemi si I odmaraj se doma cekajki visoka beta