Jas utre odam na kontrola na endokrinologija za tiroidata i za vit d posledniot pat bese 24 pa mi ja kacija dozata
Жени да не знаете дали има супрефат по аптекиве,да не одам до Ск само за тоа.Сеуште ми нема дојдено,а нема да ми стаса за дозава за денес од ова што ми остана во шишенцето.
Jas imam pola sisence,mi ostana od poslednite bockanja.Kako moze da ti go pratam?Zosto da kupuvas za malku,a mene ne mi treba.
Фала душо ама ке ми треба цело,после ке треба да продолжам да се боцкам со 0,3 додека се стимулирам.Фала уште еднаш .
Na koj den od transfer pravevte beta hcg? Ja nekako sum epten nestrpliva... denes mi e 12 ti den kako sto mi kaza doktorot treba da pravam na 14 ti den a toa e vo sreda... Ili da se strpam ... uf ... najteskite 2 dena
Mene transferot mi bese na 3 i mi rekoa test preku krv na 17.I mene ne mi se ceka,imam odvreme navreme menstrualni bolki i me faka strav.
Конечно добив, се загрижив после скречингот ми доцнеше 4 дена. Од утре почнувам со терапија и здравје за 2-3 недели трансфер со замрзнати ембриони
Bez vrska se cuvstvuvam, nikako... ako taka moze da se opise, nisto ne cuvtvuvam, ni grcevi, ni bolki, ama bas nisto, kako nisto da ne se slucuva. A ti? cuvstvuvas nesto?
A jas ke te prasav neli primase terapija pred skrecingot. Ama ti so zamrznati kw imas transfer. I mene me ceka skrecing
I za prvoto i za ova do 9den cuvstvuvav deka nesto se slucuva vo matkata,plus mi se povrakase,ne mi se jadese nisto.Od vcera kako da e prazno vnatre i mislam deka terapijata odrzuva da ne dobijam.Aknata sto mi izleguva za dobivanje sred nok mi izleze.Od vreme na vreme imam i menstrualni bolki.Sto e toa e ne mozam nisto da smenam.Strav mi e i domasen test da napravam.Od sabajle rano me fati i plackata od nisto i herpes mi izleze i mazot mi ja okrka kako i sekogas pred dobivanje.