Не .После анестезија повракам цел ден и тоа по не би го издржсла одколку краткотрајна болка.Боли како ептен јака менструална болка ама др беше внимателен и трае околку пет десет мин преку сила(целиот процес со влегување во матката,како што го разбрав требало да го рашират грлото на матката,инаку гребењето е неполна минутка од секоја страна по малку,преден ѕид,заден ѕид лево десно).После тоа уште 15тина мин ме бокеше стомак слабо како да ми дошло.Дента имав свежа крв на улошката наредните четири, пет дена кафеаво по малку.Ако некој има праг на толерамвија на болка,би му рекла да не се изложува на анестезија.
Многу ми е жал... Сега одмарај малку и посвети се на себе, за да собереш сила за да продолжиш со борбата.
Јас незнам што се менструални болки. Аууу болно, а? лелеее. А после одма можеш нормално да функционираш? Треба одмарање? Лелееее.. пиеше нешто за болка пред тоа?
devojki dali klinicki centar za ginekologija e onoj istiot so univerzitetska klinika za ginekologija i akuserstvo
So da ti kazam dusicke, a da ti ja namalam bolkata. Znam, ne postoi nisto. Mnogu boli. Go pominav mnogu pati ova. U pm navistina. Zosto da se slucuva vaka? Samo bidi jaka.Ke uspeeme site nie
Девојчиња што мислите за ин витро на природен циклус, правела ли некоја какви се шансите за успех и дали се даваат претходно хормонски инекции и сл?