- Барем еднаш да патувам во САД - Да осетам како е да си мајка - Да имам вистински мир и баланс во животот. - Да живеам потполно автентично и слободно
Барем еднаш да осетам искрена љубов, барем еднаш некој да ме сака поради тоа што сум, а не само од корист.
Леле и јас цел ден тоа гледам пошо цел фб само такви статии ми излагаат, човекот имал години колку вкупно двајцата финалисти и плус уште некоја година а изгледаше стварно бомба, ги украл погледите од сите присутни… а како и не би
Да прошетам што е можно повеќе места Да научам да јавам коњ (не знам зш ама страв ми е дека ќе се утепам) Да научам стрелаштво
Да живеам сама ,на море Да имам секс со Бред Пит (уште од ко разбрав шо е секс ова ) Скокам со параглајдер Нуркам
Да ги посетам азијските земји Јапонија, Кина и Кореја, исто така и англо американските САД, Англија и Австралија и европските Германија, Австрија, Русија и Турција ..И барем еднаш да ги извозам иконските Nissan GT-R, Toyota Supra, Mazda RX-7, Porsche 911
Да ја посетам Костарика, Рио де Жанеиро и Таџ Махал во Индија. Да одам на сафари во Африка. Да крстарам по Сена. Да одам на рафтинг, zip line, да едрам со некоја убава едрилица. Да пливам со ајкули, да галам тигар.