Во чекор со Кардашијанс (Keeping Up with the Kardashians)

Discussion in 'Серии и емисии' started by innablood, Apr 14, 2011.

1. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Многу ми се одвратни и лигави, посебно Ким, цело време ја форсираат, као демек идеална жена.. Мене лично воопшто не ми се допаѓа..

2. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Мхмм. Сакам да ја гледам серијата оти можам да видам каков им е нивниот живот! Една од поомилените епизоди ми беше кога Кортни го породи Мејсон! Баш се слатки. Ми се допаѓа Ким затоа што имаме слични особини. Малце ми се комични, и кажуваат доста смешни работи, но има и доста драма :)

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Пред некое време баш ги начекав и глупости во боја.
    Се лигават, се фолираат, гледав 15 минути како си ги лакираа нозете, а и коефициентот на интелегенција им навлага во минус.
    Ким Кардашиан може само моја пажња да добие преку фотографиите, да видам што фустанче носела на некој настан, бидејки си има убав стил и а убава си е цурка со облини и целулитче.
    Ама шоуто не фала.

4. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Глупости!
    Не би седнала да гледам шоу каде ликот околу кој се одвиваат настаните е девојка која стекна слава поради тоа што сними порнич.

Ајде сега сите да ја величаме Ким, и да бидеме како неа. |(

5. M.arty

M.arty Истакнат член

не е лошо шоуто.. колку да тепаме време :)

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Не го гледам шоуто, не вреди да го губам толку време на нет за таква глупост.А сакав да прашам-на кој канал го гледате?или само на нет? :^)

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Доказ колку е распрдена "џетсетерка" оваа Ким што уште не го земала албумот од свадбата од кај сликарите се разведува. Откако се венчаа ниеднаш не се појавија заедно овие. Ненадминливи разлики после 70 дена брак. Абе ај.
    Човек почнува и свадба да прави само за медиумско внимание.
    Јас неможам да сватам како луѓето ги гледаат овие шоуа со луѓе кои не знаат да си го раководат животот и само сакаат да ги има во медиуми сеедно дал тоа ќе е порнич, дал свадба, било што.
    Една од низата американски глупачи

MacenceEna likes this.
  8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Никогаш не сум го гледала шоуво и од претходниве коемнтари сфатив дека и не сакам да го гледам.
    Доста е што на секоја страна на која што се споменува шоу-бизнисот ги има Кардашијанс (ако не сите Ким обавезно) и не ми треба некое лигаво шоу за нивниот живот.

talentirana likes this.
  9. talentirana

talentirana Истакнат член

И јас многу многу не ги обожавам. Си мислат дека се се врти околу нив. ЈАс имам гледано две три епизоди од шоуво и ми беше безвеза и тоа на телевизија ги даваа не знам на која програма ама сега гледам веќе ги нема. Инаку ако не се слеча голи или ако не направат некој ексцес никој не ги забележува. Еве сега најново че се разведувала. Јас мислам дека само внимание сакаат да привлечат ама не му оди. 8)

10. A-j-a

A-j-a Популарен член

Дечки не се лажете тоа шоуата што ги гледате, се измислен ''реален'' живот. Тоа не е нивниот вистински живот. Шоуата им се многу добро осмислени проекти, секој збор што го кажуваат, секоја ситуација што се дешава односно што ја глумат.....се е тоа со цел да продаваат слика на совршено семјство кое во полн сјај и расож го живее американскиот сон. Тие продаваат лукзузен стил на живеење, еден розов свет. Тоа се Кардашијанс.

А и што очекувавте од (не)наводниот брак на Ким кога истата на денот на нејзината свадба стигнала дууури и да го снима шоуто, абе ајде на тој посебен ден, на сопствената свадба, кога тој ден е само твој, типката снима шоу. Хахахахахахахах Браво бе па оваа била ептен професионалец и на најпосебниот ден од својот живот она стигна да работи, алал да и е! :tmi:

11. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се` е по сценарио и толку очигледно што ми се плаче од мака. Имам гледано еднаш одамна, а и ја гледав сега свадбата, таа Кортни се`уште не научи да зборува. Еден слог 5 мин. го влече, кретенка. И не само таа, сите зборат ко на игли да се. Најтешки зборови и изјави без израз на лице ги кажуваат, истата фаца за се`. Тој ја запросува, таа - omg. Omg. Omg. Omg. Oh my God. Oh my God. OMG. (прстенот) OMG. OMG. OMG YES. ...Крши глава.

Најглуп момент ми беше кога вриштеше и урлаше за некоја обетка дека вредела 100.000 илјади и ја загубила. |( Со сестрите и мајката си се пцујат, убавини. И со тоа презимето веќе аман, сите жени во фамилијата имаат по осум епизоди кај што се думаат дали да го сменат спектакуларното КАРДАШИАН или не.

За гледање партали и шминка е супер, ама се` останато е булшит. Затоа на слики си гледам шо носела. :D

ViktorijaMari likes this.
  12. Responsible

Responsible Популарен член

Значи оваа Кардашијан ми е исти изрод како Хилтон, како од еден
    к***
    да се направени!
    И двете се и тупи и глупи и неталентирани. :!:

AlicaInWonderland likes this.
  13. calliope

calliope Популарен член

Еден збор имам за ова “шоу“...

СРАЊЕ!

Знам, „поречита“ во живот не сум била, ама и „посодржинско“ нешто од ова не мислам дека постои.

MilanoGirl and AlicaInWonderland like this.
  14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Сум ги фатила неколку пати.

Моето мислење за нив е: Три лигави чавки кои живеат од своето лигавење! :tmi:

15. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

аа убаво семејство се хаха и интересно ама еднаш гледав кај баба ми пошо ја го немам тој канал и не беше убаво од тие двете ќерќи незнам како се викаа знам дека едната Кори мислам дека.. кога мајка им имаше проблем со тоа што на секои пет минути и се идеше у веце и они две у ресторан и се потсмеваа не беше убаво од нивна страна.. и прекрасно е тоа што даваат вакви емисии за вистинскиот живот на познатите.. :)

16. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Од ништо прават нешто. Направија огромна сума на пари глупирајки се и глумејки лудило, браво.

17. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Смешни се. Како некоја несекојдневна, малце и лигава комедија. :D
    Кортни и Ким ми се такви ку*ви, да не зборувам. Посрцка од Клои (и Ламар, мада човекот е грд како ноќ) во сите сезони не сум видела. :D
    Кендал и Кајли се такви размазени гуски што толку би сакала едно фер со нив. :devil: Крис е постојано зафатена, едино Брус е срцка во таа куќа.

18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Бидејки не постоеше веб страна од која не искачаше Ким Кардашијан и нејзиниот брак од 72 дена, земав да ја гледам новата сезона Кортни и Ким во ЊуЈорк, каде што почнува да се распаѓа бракот. И еве што заклучив после 3 епизоди. Девојкава толку има изгубено осет од реалноста тоа е ненормално. Типов очигледно немал поим во која машинерија од фамилија влегува. Цело време Ким е во филмот ЈАС ЈАС ЈАС ПА ПАК ЈАС. Мислам алоо. за разлика од неа другиве сестри Клои и Кортни се попризмјенеи и знаат што сакаат од животот. Овој Крис Хумфрис треба да си слави 2 роденден кога се откачил од оваа. И најјакиот момент од епизодата е кога Ким збори дека сака да одгледува деца во ЛА а Крис во Минесота и и спушта Додека децата ни тргнат во школо никој нема ни да се замара со тебе.

А и кој човек при здрав разум ќе прикажува на ТВ како му се распаѓа бракот. Ужас!!!!

19. starbucks

starbucks Популарен член

Ау, фатив една епизода каде беа во ЊуЈорк излезени Ким и некоја друга, веројатно нејзина другарка. Беа во дискотека мислам со двајца мажи. Само го фатив делот кога овие двајцата си менат броеви со Ким и другачка и’, веројатно тоа е било после разводот, не знам. Тоа што ми го привлече вниманието е дека зачинов ( не е само Бибер зачин) е многу, многу дволична. Со другарка и’ нешто зборуваа за машките, а пред камера за неа зборува дека е кучка, ваква , онаква, зашто си разменила број со тој што Ким го свиѓала, така мислам беше. Веднаш сменив, не сакам да си го трошам времето со некои си малоумни јавни фаци што мислат дека се центар на светот.

И не гледам ништо прекрасно во ова срање. ;)

20. nena2010

nena2010 Форумски идол

тоа е пред да е запознае со Крис. ЈАс на нет ги симињам ги гледам новиве :))) Глупости во боја е. Не знаат која глупост да ја направат за да се интересни.