Во чие друштво се чувствувате пријатно?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Simonna7, 13 јануари 2011.

1. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    Пријатно се чувствувам со семејството. :)
    Со моите најдобри пријателки зошто знаеме да се насмееме како луди, да потрачариме и да испиеме кафе. Ма супер друштво ми се. :D
    Со дечко ми. Тогаш се чувствувам сакано. :$ Особено кога ќе се изгубам во неговите прегратки и мирисот од парфемот. :$ Те сакам да си знаеш. :*
    И да не заборавам, пријатно се чувствувам во друштво со Вас феминки, кои знаете да помагате и да го исполните денот со смеа. Ви благодарам. :*

2. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Тешко се вклопувам во друштва..ама пак најубаво ми е со најдобрите пријатели и семејството :)

На Someonespecial и nikiiii им се допаѓа ова.
  3. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Same, dear :)

4. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.612
    Допаѓања:
    2.463
    Семејството, момчето и другарките.

5. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Naj prijatno i naj udobno so domashnite :)

6. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Со мајка ми, со брат ми. :)

7. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Се чувствувам пријатно кога го минувам времето со било кој член од семејството. Но кога цела фамилија е соберена на куп срцето ми е преполно... таква сум јас обожавам големи фамилии :lol:
    Инаку, има неколку луѓе во чие друштво се чувствувам самоуверено и убаво... потенцирам НЕКОЛКУ (можам да ги избројам на прстите од едната рака) :)

порано имав една другарка која постојано ми набиваше комплекси. Би ја сфатила ако се обидува да ми помогне укажувајќи ми на мои лични грешки и недостатоци, ама во текот на една ноќ таа ми кажуваше 100 работи кои кај мене не функционирале нормално... Не е добро! :!: Наместо да си ја поминам вечерта убаво таа со само една забелешка успеваше да ми го уништи расположението...
    Си ги собрав парталите и збогум од нејзиниот живот. :hai: Не сме скарани или ништо слично само се оддалечивме.. Сега ми е супер! Нема кој да ми кажува дека мајцата што ја носам е мајца за курви уфуугуг :D

8. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Најпријатно се чувствувам во друштвото на семејството, фамилијата, едноставно моето срце е исполнето, целосно кога ги слушам постарите членови како зборуваат за нивната младост, а како другите внимателно ги слушаат и понекогаш ќе се вмешаат и тие во темата, како најмалите, моите внучиња трчкаат наокулу сакајки да привлечат внимание, дури и ги обожувам и "расправиите" за политиката и денешното општество и начинот на живот, едноставно обожувам кога сите сме собрани. Исто така најпријатно се чувствувам и во друштво на другарките, со нив можам да бидам искрена и опуштена. И убаво ми е кога сум во друштво на нови карактери кои не ги знам па проценувам кој каков е, често знае да ме излаже првиот впечаток, но интерсно ми е кога запознавам нови луѓе и кога сум во нивно друштво. :D

9. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.008
    Со моето семејство,со дечко ми ,семејството на дечкоми,со другарките,колешките и дел од мојата поширока фамилија :inlove:

10. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Мајка ми ,тетка ми ,дечкото и најдобрата другарка :)
    Со нив се чувстувам најрелаксирано :)

11. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.599
    Со тие шо ме почитуват како личност и со оне кои ме насмевнуват :rofl:

12. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Во дрштво на семејството кога сме зберени сите заедно јас, мајка ми, татко ми и брат ми. Можеби заради тоа што ретко имаме вакви средби заради тоа што брат ми е на факултет во Скопије :)
    Исто така пријатно се чуствувам кога сум со другарките. Кога ке се береме онака сите 5 на некое топло место ии ке се расприкажеме за се. И сите се уозбиломе ии ги решаваме проблемите. Кој што го мачи. :angel:

13. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    12.628
    Во друштво на семејството, и во друштво на луѓе кој ме почитуваат.

14. diamondss

diamondss Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Другарки ;)

15. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Имам тесен круг на пријатели. Со оглед на тоа дека сите кога тогаш си ги покажуваат вистинските лица. И најпријатно ми е кога сум со тоа одредено друштво. Друшто во кое што и да кажам нема да бидам погрешно сфатена. Друштво кое е тука за мене секогаш кога тоа ми е потрбно, а и јас за нив секако.

16. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Со дечко ми, со сестрите, со една другарка и со еден другар...се на се петорица :D со нив сум секогаш најслободна :)

17. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Обожавам да сум во друштво на двајцата родители. Секогаш се смеам додека стомакот не ме заболи :D Со 2-годишната братучедка многу сакам да се лигавам, срцка е :inlove:, а од другарките со 1-2 најмногу се опуштам и најпријатно ми е :)

18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.152
    Допаѓања:
    91.520
    Мали деца многу ме исполнуваат ме засмеваат со нивните прашања и со нивните муабети :D

19. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Во семејството, и со братучедка ми која ми е како сестра и имам голема доверба и опуштеност кога сум во нејзино друштво

20. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Со семејството и сама со себе се чувствувам најпријатно.