Се чуствувам пријатно во друштво на братучед ми секогаш се смеам многу со него за се и сешто.Исто така со другарка ми и нашите лудории и со уште едно девојче кое е многу пријатно и не се гледаме често. Бакнежи до нив
Во друштвото на дечко ми.Тој го чувствувам како најблизок.Него му се доверувам,едноставно се му кажувам и имам доверба во него.
Со дечко ми се чувствувам најубаво и најпријатно. Кога не сум со него, уживам во самотијата и најубаво ми е.
Во друштво на 2/3 блиски другарки,со дечко ми и со братучедка ми (мислам да имав сестра немаше да ми биде толку блиска) иако не сме се виделе веќе 5 години - не живее во Мк но затоа секој ден си комуницираме преку Skype
Најпријатно ми е во друштво на моите дома, на мојата најдобра другарка која ја рачунам за член во фамилија, во друштво на уште 2,3 другарки и во последниве денови ми е пријатно во друштво на феминките тука...
Најубаво ми е кога сум со братучетките, моите дома (посебно мајка ми и сестра ми), едната другарка и мојата омилена, откачена колешка. Нив воедно и најмногу ги сакам и ги чувствувам за најблиски, можеби и поради тоа ми одговара нивното друштво. На најблиските можам да им се доверам и им верувам многу, а кога сум нерасположена потребно ми е дружење со колешката. Сите имаат посебен дел во мојот живот и не би ги менувала за ништо.
Па најпријатно се чувствувам во присуство на другарките.Имав до 8 одд. една другарка со која многу се дружев и сега многу ја сакам ама не се видуваме немаме време(или бар јас така мислам )Секогаш кога сум со неа ми е прекрасно. И со дечкото се разбира.
Во друштвото на мајка ми, брат ми, мојата најверна другарка од дете и нејзиниот брат кој исто како да ми е брат и мене.....
NAjubavo se cuvstvuvam koga sum normalno domce , pa i samicka Inaku obozavam koga sum so mojata najverna drugarka koga mozeme da si kazeme se sto ni lezi na srce, so mojata bratucedka, so mojte najbliski ... Po ednostavno kazano obozavam da se druzam so ednostavni i prijatni luge koj sirat pozitivna energija ... [mod-kirilica:3k04t49a][/mod-kirilica:3k04t49a]
Се чувствувам пријатно во друштво на позитивни луѓе безразлика колку добро ги познавам. По природа сум комуникативна, па не ми е тешко да пријдам прва при запознавање и да се вклопам во друштвото. Имам три најдобри другарки што ги познавам со години наназад и нивното друштво секогаш ми годи. Едната од нив е ептен откачена и знае многу да ме насмее. Кога сум со нив едноставно заборавам за се што ме мачи, како да се исклучувам од светот. Ми годи и друштвото на сестра ми иако некогаш многу ме лути. Се чувствувам пријатно и во друштво на дечко ми и кога имам некој проблем знае да ми даде добри совети, а кога ми е тешко - да ме утеши.
Најубо ми е во друштво на феминките тука, мајка ми татко ми и сестра ми, како и мојата најдобра другарка која ми е како сестра
Претпоставувам најпријатно се чувствувам околу луѓе кои би го разбрале она кое го зборувам. Без вртење очи, мрштење, мрчење, глупи заклучоци и така натаму. За секој разговор различна личност, не се отварам секому за секое прашање. Имам поделба и зависно од тоа за кое сакам да разговарам, разговарам со личноста која сметам најдобро може да го разбење прашањето.
пријатно се чуствувам во друштво со луѓе кои ме разбираат и ме познаваат доволно добро за да ме сфатат..