Во чие друштво се чувствувате пријатно?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Simonna7, 13 јануари 2011.

1. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Нај пријатно се чувствувам во друштвото на сестра ми :hug:
    Само таа ме разбира иако понекогаш се закаруваме за глупости :!: (кои траат од 5-7 мин) :D

2. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    До друштво на мајка ми и на дечко ми :)

3. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Нај пријатно ми е во друштво на мојата плавушаа :) Ја обожавам, не дека е плава, ама секогаш знае добро да ме расположи и насмее, но знае и да помогне со некој совет ( до душа не многу често :D :D ) :D Би можела и цел ден да сум со неа.

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Пријатно се чувствувам во друшвто на моите блиски луѓе, оние кои ме разбираат и секогаш се тука за мене, оние на кои можам да им кажам се, и од нивна страна да добијам добар совет. А тоа се моето семејство, најдобрата другарка и дечко ми. :)

5. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Нај пријатно ми со една од моите најдобри другарки и со една не толку добра другарка, но таа секогаш ме разбира :)

6. Estranged

Estranged Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    1.779
    Допаѓања:
    24.924
    Најдобрата другарка - со неа можам да разговарам буквално за се, да се смееме како нездрави, да плачеме, да се тешиме една со друга, да се советуваме, да озборуваме... едноставно никад не ни е досадно.
    Дечко ми - доволно е само да ме гушне и да заборавам на се што ме мачи... со него дури и тишината е пријатна...

7. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Во друштвото на дечко ми - времето ми лета кога сум со него и многу ми е убаво :)

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Скоро со сите од моето друштво. Сите се секогаш позитивни и насмеани. Сите се знаеме доволно добро, за да знаеме како функционираме, па никогаш не ни е досадно.

9. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Дефинитивно најпријатно се чувствувам кога сум со моите другарки,и кога сум со мајками ми е најубаво :D

10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Секогаш се чувствувам пријатно кога сум во друштво со некој кој знае да ме расположи и насмее. Било да е семејството, дечко ми, другарките. Се на се, во друштво со ведра личност :)

11. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Во последно време најпријатно ми е да се дружам и да разговарам со дечко ми :) абе заљубена бе :inlove:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Многу дружељубива особа сум, па не можам да се ограничам во чие друштво се чувствувам пријатно.
    - Во друштво на сите оние луѓе кои ми се драги и со кои имам заедничка тема на разговор.

13. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Најубаво си минам во друство на моите дома од мало до големо,забавни и отворени за сите теми ептен интересно ми е а онака со другарки и другари,незнам но секогас ми е забавно независно каде и со кој секогас од самата себе ми зависи а богами и нивното разполозение зависи од моето но во глобала е позитивно во поголемиот дел од времето

14. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Се дружам со многу луѓе и можам да кажам дека со поголемиот дел од нив дружбата ми е пријатна.. Најмногу се отварам и се чувствувам пријатно со блиските другари и другарки :)

15. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Најубаво се чувствувам во друштво на братучедите , брат ми и некои другари ;)

16. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    семејството и другарките т.е со сите што имам заедничка тема на разговор и што се комуникативни.

17. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Внуците мои мили! Наивни фацки кои ме ,,напаѓаат,, со милион прашања и милон желбички на кои треба достојно да одговорам! :o
    Сонциња мои најсакани! :sun:

18. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Во друштвото на сите мои блиски луѓе секако... Ма да во последно време се фаќам како ми е по фино да седам со нови позитивни ликови, ми прија таа нова енергија веројатно :)

19. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Со моите малечки братучеди кој морам да ги учам различни игри нели јаас сум поголема во години а во душа помало детенце од нив :lol:
    И секако во друштво со моите сакани другарки-чачорки што си ги викам јас :*

20. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Во сегашнава фаза низ која поминувам најпријатно се чувствувам во друштво на себеси.... :emo: