Во чие друштво се чувствувате пријатно?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Simonna7, 13 јануари 2011.

1. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28
    Најпријатно се чувствувам во друштвото на една другарка и другар..Секогаш се шалиме ,делиме совети,правиме интересни работи.. :P

2. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Најпријатно се чувствувам во друштво на позитивни личности...Секогаш насмеани и расположени за забава :D Мразам луѓе кои што целото време седат и уста не отвараат |( Муабетот најмногу ми оди со мојата ретардирана сестра :D и другарките :*

3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Уживам во друштвото на сите роднини, по некоја чудна случајност скоро цела фамилија и од на татко ми и од на мајка ми страната имаме доста сличности, заеднички интереси и лесно можеме да пронајдеме заеднички јазик.
    Особено со едната братучедка која е само една година поголема од мене - идентични сме. :)
    Исто така уживам кога сме цело друштво собрани, и машки и женски, над 20 души :D , а најмногу со мојата најдобра другарка. :)

4. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Дефинитивно најмногу уживам во неговото друштво. :lol:

Така ни тргнал муабетот,што 7 дена и 7 ноќи да зборуваме нема да ни биде досадно. :rofl:

Исто така и во друштво на тетка ми. :inlove:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Искрена да бидам, се повеќе уживам да сум сама :tmi: Ми фалат слободни мигови, слободна мисла и денгубење со себеси.
    А пријатно ми е со сите, друштвена сум, не ми сметаат со саати ни празни муабети со другарки, ни долги вечери со дечкото, ама пак одвреме навреме, се кријам и си барам засолниште :)

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Се чувствувам пријатно со било кој што се знаам подолго време. Со кого се гледам често, и со кој имам заеднички теми на разговор.
    Не ми е пријатно со штотуку запознаени луѓе, како и со некој со кој сум се дружела порано, па не сме видени со години, па сега кога ќе се сретнеме најпоставувано прашање е: Што има ново? |(
    Пријатно ми е со луѓе со смисла за хумор, да не биде целиот разговор сериозен, како и да знаат да се шегуваат на своја сметка. Со ваквите најубаво ми е, слични си сме :D
    Тоа би било малку општо кажано, да не речам неименувано.

7. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Во друштво на моите блиски, дечко ми, другарките, колегите од факултет и луѓе кои не мора којзнае колку да ги знам или да се дружам. Едноставно, пријатно се чувствувам ако околу мене има насмеани луѓе и весела атмосфера.

8. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    201
    Со најверните другарки

9. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Во друштво на дечко ми со кого можам да разговарам за се :inlove:
    Во друштво на сестра ми која е тука секогаш за мене и многу ја сакам :*
    Во друштво на една прва братучетка која многу ја сакам и на која многу и верувам :inlove: :)
    И во друштвото на една другарка..многу пријатна и добра личност на која можам да и кажам се и која може да ми каже се :hug:

10. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Најпријатно се чувствувам во друштво на маж ми и керка ми ;)
    И на една колешка на работа :lol: -стално изведуваме глупости!
    Ма со сите ми е убаво и со вас девојки во друштво и со комшии и со родители....со сите ама баш со сите-сакам дружбааааа многуууууууу :rofl: :D :rofl:

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Во друштво со мојата цимерка и бест френд веќе 9 години. Можам да мислам на глас, да пеам на глас, да плачам и смеам на глас, да ми го разбере погледот, да ме расположи... едноставно има хармонија во просторот :)

Исто, многу сакам да си седам со сестра ми и мајка ми :) седиме како три другарки и го коментираме животот.

Убаво се чувствувам и во негово друштво, кога заедно сме излезени јас и тој, бидејќи имаме неисцрпни убави теми. Што е најважно, се осеќам удобно, не згрчено, напнато. Тоа е најважно. :)

12. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Најмногу со дечко ми,незнам најубаво ми е,имаме многу теми за мубает,после него другарките/другарите..седењето на кафе после школо или пак ке избегаме на еден час или два [spoiler}или цел ден не идеме нашкола[/spoiler],оговарањето на тие што се прва година,муви без глави не ние дека сме биле поарни ама ај..после со сестра ми,а сме излезени го гледаш цел народ се крстит, јас и таа сме едно две ретардирани другарки кој не видел,знае :lol:
    ако сме сестри,никој не знае пошто ич не личиме ни една иста црта немаме

13. NB86

NB86 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    68
    Во друштво на мајка ми, мојата омилена другарка :)

14. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    во друштво на керка ми-моја најдобра другарака :inlove: :inlove: :inlove:

15. Sienna

Sienna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    25
    Најпријатно се чуствувам во друштво на мајка ми :angel: ,сестра ми :makeup: поголемата,и дечко ми, :inlove: .. :)

16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Најубаво се чувствувам во присуство на мајка ми, сестра ми, братучетка ми и другарка ми. Значи со еден поглед се разбираме, многу добро ме познаваат и секогаш се тука за мене. Со нив ги делам и тажните и среќните моменти, се` знаат за мене и се единствените што никогаш не ме изневериле.
    Имам и уште една личност што неодамна се појави баш ненадајно во мојот живот, али онака како прачана. Таа ме извади од една бездна во која си тонев безнадежно и често добивав шлаканици за освестување. Е таа е мојата свест, која физички е доста далеку од мене, ама духовно е во мене. Ја чувствувам како дел од мене, исто како сестра ми. Толку е смирана и чиста, права светица. Нема шанси да не ја засакаш. Премногу ја сакам и во нејзино друштво би си седела по цели денови.

17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Во друштво на некого што го почитувам, ценам, што има што да ми каже, кој има слично размислување, со кого секогаш имам што да зборувам и така натака.

18. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Во присуство на пријателите и семејството нормално, ама постојат две мали сустества толку кревки и мили сто ми се топи дусата само кога ги гледам. Моие внуЧиња. Ги обозавам. Толку се невини и незни , имаат прекрасни сини оЧи , а колку само обозавам кога се припиваат до мене и се гускаат. :inlove:
    Ми ја исполнуваат дусата и ми пренесуваат огромни колицина на позитивна енергија. Срциња. :)

19. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Во машко друштво :)

20. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на: