Најдобро друштво дома со мајка ми татко ми и брат ама и со брат ми и другарите ај сеа и да не ги изоставам и моите другарки
мајка ми, другарките, дечкото и сите позитивни и насмеани луѓе избегнувам нерасположени и завидливи луѓе, ми пренесуваат негативна енергија
Има моменти кога сакам да бидам сама, но тоа е мнооогу ретко. Иначе сакам да бидам во друштво на моите другарки со кои можам да правам се, и во друштво на моите најблиски, и на кучето на братучед ми.
Моментално, само во сопственото друштво.Ми се смачија луѓево, цело време сум со некој и не можам да се одморам од нив...
Со баба ми, дефинитивно. Никогаш не ми е досадно и секогаш е тука за мене, на неа можам да и кажам се што сакам и знам дека ми мисли добро
Најпријато се чуствувам со мојата најдобра другарка затоа што пред неа нема ништо за криенје а и сакам да сум со мама тато братучеди и други другари и другарки..
кога сум мама, тато и брат ми најпријатно се чуствувам во нивно друштво, сите сме некако добро расположени и секогаш си имаме некои наши шеги.
Во друштвото на луѓе кои знам како дишaт Секогаш тука за мене , секогаш тука за нив. Со нивната почит, доверба, љубов, искрени мисли и чувства си најдоа место во мојот живот , срце и душа.Колку се толку се среќна сум што ги имам ,затоа што во годините докажале дека со ништо не би ме повредиле а спремни се во секое доба во добро и зло да се со мене. Фала му на Бога