во друштво на моите три пуфлиња, во секоја можна комбинација безразлика дали е обични кафиња, дома надвор, искачања, журки, спремања.... во друштво на тетка ми , имам чуство дека можам да и кажам се што на мајка ми неможам, во друштво на една личност за која што не постои збор да ја објаснам нашата поврзаност, едноставно најубаво ми е а да , и да не заборавам дека имам моменти кога одлично се чуствувам во друштво на самата себе
најпријатно се чуствувам кога сум со моите две најдбри другарки, кога сум со мојата поголема сестра Мирјана, и во друштво на другарот
Најпријатно се чувствувам во друштвото на моите другарки,на моите братучеди и на многу други блиски личности
vo drustvo na moite vo bitola vo drustvo na nekoi drugarki i vo drustvo na maz mi i edna koleska blesava ista kako mene
Најопуштено се разбира во моето друштво со моите другарки А доста опуштено се чуствувам и во друштвото од дечко ми сите се некако пријатни и друштвени ..
Во секое друштво што има смисла за хумор па макар и глупи смешни работи Е не во некое мртво друштво ќе глеаме и броиме звезди и ќе го мразиме светот
Во друштво на моите другарки и на блиски личности што можам да кажам што сакам.Во друштво во кој имаме исти или сличен поглед кон светот.
Во друштво на семејството.Муабети,смеење...Се што е кажано е добронамерно и искрено.Знам дека тоа се единствените луѓе кои ги имам во животот и кои никогаш не би ми наштетиле. Ептен ме исполнува семејството
Во кругот на семејството, и потесното и поширокото семејство Сите ми се мноооогу швркнати и луди од најмлади до најстари, па не ти даваат друг избор А потоа со другарките, но, пријатно можам да се чувствувам и со комплетни странци доколку луѓето се опуштени и позитивни
Најубаво ми е кога сум сама.Зошто дури и пред најблиските морам да глумам,да лажам.А кога сум сама во мојата соба немам зошто да глумам и да се правам тоа што не сум.
Дефинитивно во друштвото со една од моите две најдобри другарки.Мислам дека со нив две го имам најискрениот разговор и нас ни е многу пријатно кога сме заедно,бидејќи можеме ама баш се да си кажеме!