1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вработување во специјална болница Филип Втори

Дискусија во 'Барање работа' започната од little.black.dress, 23 февруари 2015.

1. little.black.dress

little.black.dress Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Здраво! Дали некој знае на кој начин се одвива вработувањето во оваа болница и како се дознава за новоотворените работни места? Никогаш немам видено оглас за вработување, само знам дека на нивната страна има онлајн апликација за вработување. Сега градат нова болница, па логички и нови вработени ќе им требаат :)
    Ве молам доколку некој има некоја информација или искуство да сподели, да ми помогне!
    Поздрав

2. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188
    Епа штом има онлајн апликација, аплицирај таму.

3. little.black.dress

little.black.dress Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Аплицирав, но таму апликацијата е општа, не е за конкретно работно место(медицински или немедицински персонал).Мене ме интересираше некој да не има информација дали некаде излегуваат конкретни огласи за конкретни работни места во оваа болница. или па некој што се вработил, како течела процедурата :)

4. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    со врски , од прва рака

5. vlatko spasovski

vlatko spasovski Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    93
    Samo na toj nacin mozes da vlezes od iskustvo ti kazuvam na drug.nacin nemozes ili od medicinski fakultet da te pratat pa da te ostavat tamu i posle da bides prefrlena vo novata zgrada

6. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.640
    Допаѓања:
    8.366
    Прашањето не е за мене и ми треба информација за платите на докторите :)
    Колку плата земаат доктори почетници во оваа болница, колку специјалисти и колку слободни денови следуваат во месецот?
    За смените знам дека им се по 12 саати дневно, од 8 до 9.Исто пробна работа 3 месеци без плата.:^)

За вработување мислам дека не е се со врски.Случаите кои ѓи споделив се од поодамна, сега не знам можеби е нешто изменето.
    Еден колега беше повикан на интервју за медицински брат после 7-8 месеци од кога пушти апликација, ама ги одби оти требаше да замине во странство.Друг случај за познаничка која е вработена како докторка слушнав дека ја повикале после една година и и ја доплатиле специјализацијата.
    Се аплицира мислам на нивниот сајт за определена позиција,конкретни огласи не постојат.Кога ќе имаат потреба те викаат на интервју.

Последна измена: 21 јануари 2016
    На ana992 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. NicoleA

NicoleA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ај да ја отворам оваа тема пак после една година..

Во декември ќе полагам државен испит и после тоа мислев да аплицирам во болницава. На сајтот има формулар за пополнување и незнам за колку време ќе добијам одговор. Колешка на мајка ми работи во Филип Втори и вика дека цело време примале сестри.
    Не сакам да губам време и да чекам со месеци, дали е паметно да аплицирам еден месец пред да земам испис и да чекам на одговор?
    Дали има интервју после аплицирањето, и какви се условите во болницата? Слушнав дека било многу строго ама тоа за мене не е некој проблем