Многу ги сакам и носам имам само една црвена кравата, едно време барав црна слична но неможев да најдам а сега па поготово воопшто ги нема, баш добро ми се вклопуваат.
Имам еднаш износено тенка црна вратоврска во комбинација со бела кошула и црна сукња со црни балетанки. Мене ми се допаѓаше тоа што го носев и пак би го носела, додека пак на некој му беше/ му е чудно, но мене тоа не ми смета, сепак сакам да сум поразлична од другите
Не знаев каде да прашам навистина, дали некоја знае отприлика колку се машките вратоврски? Ми треба итно, за подарок, ве молак кажете.
Тие лептир ( ако се викаат така,јас ги познавам под ова име ) се околу 250 денари. А тие другите класичните вратоврски незнам
Не би требало да окарактеризираат нечиј стил, не идат на се и сешто и се досадни ако постојано се носат, но во некоја комбинација каде што соодветно прилегаат едно големо - ДА Многу ми се симпатични за око
јас би носела вратоврска. Интересни ми се. Само една бела кошула да си купам (само шо нигде не можам да најдам -_-) и веднаш би ставила некоја машничка или долга вратоврска. Една наставничка често си носи, многу убаво ѝ стојат.
Обожавам лептир машни и ги носам на кошула, многу ми се допаѓа како стојат. Имам три, црна и црвена класична и уште една црна малку по женски модел.
Досега не сум носела, но вратоврските ми се кул. Би сакала да ги пробам во некоја комбинација еден ден.