Во контекст на муабетов Таман породена другарка излегува во дискотека и и се пушта дечко,ама она малку опуштена си дрмна две виски ,а дечково упорен ѕвезди и симнува и и вика леле колку си убава,а па колку си згодна :geek: . А она..згодна па ти да ме видиш во мидер има да полудиш Ни текна на мидеров кога дојде лето,забрана за носење на бели панталони без мидер
Вчера поминав во Пенти и ги видов, има на NBB(оној со ногавици) мене не ми изгледа ич пријатен за носење, посебно на жешково да пукнеш во него, а и ногавиците се прилично долги, и уште еден како гаѓи но беше многу низок, па незнам дали воопшто би бил од корист. Останува на пазар да видам какви има.
и јас имам од NBB ама мојот е без ногавици, многу ми е добар ама и јас ретко го носам. кога се породив неможев оти ме болеше сеченото ама кога ми помина го носев месец дена
ИЗвештај од Бит пазар : има од 150ден, со чипка и некој светкав материја(за мене оние малку постари модели) има од 200ден како гаќи, но не доволно високи (лично не би го ставила тој материјал на себе, можеби грешам, не викам не) и последно 400ден, со ногавици и високи горе(материјал како оние од 200ден).
Јас јадела или не уште сум само 3кг помалку. Апчињата што ги пиев слабо се покажаа, сега се мислам и дали од нив ги изгубив овие 3кг првите 5дена, или од што постојано бев во движење. Размислував да пробам со други апчиња но незнам кои??? Диета искрено немам ни време ни нерви да држам, па сакав со нештона полесен начин да се куртулам од вишокот, а после ќе си пазам и ќе ја одржавам линијата.
јас го немав тој проблем со високот кг,дури месец дена по порагајот имав 3 кг помалку од пред да останам трудна
јас после породувањето ослабев 20 кг ми останаа уште некои 8кг ама некако тешко ми оди. Дали смејам да ги пијам таб за ослабнување ако дојам? Има едни многу се ефикасни мајка ми ги има пробано.
Таблетите Slim Line Acai Berri ако не грешам во името, ми кажаа мои познати 2 девојки кои се ослободиле од вишокот кг, тие се 36 капсули се пијат по 1 капсула дневно, едната пријателка ослабна 11 кг и се забележува ептеен, јас кога ја видов не можев да ја препознаам , а другата 10 кг исто од едното паковање, е сега ме настрвија ептен и не знма дали да ги нарачам, 1850 ден биле, мм не сака да чуе за апчиња за слабеење, а јас не мрдам од вагата од тие 68 кг, сакам 60 да бидам офффф како ќе се покажам летово на плажа
Пред неколку години ги пиев Слим Лајн ама обичните, имаше многу ефект, со нив бев тоа што сакав(во однос на линијата де ) После година ипол од тогаш повторно ги земав но немаше никаков ефект, затоа нив од старт ги отфрлив. Но, сепак овие Accai Berri не сум ги пробала и неможам да коментирам, па да те замолам да се распрашаш пред коплку време ги користеа, да не е тогаш кога имаше ефект од нив, но беа ос нешто штетно, па ги забранија, па после пак ги вратија...???
сестрами и нејзина другарка ги пиеме херба фаст пред година дена, и мн ослабеа,мн се познаваше по неа, зш таа е полничка, само не се секавам точно колку кг... е сега нели штом се ослабне треба пак после да се внимава зш мн лсно се вракаат назад кг
За овие Accai berri е сегашен резултатот, едната девојка што ви пишав ги држела сега пред матурскiте, матурантка е и си сакаше да си ослаби за матурска и има ефекти, јас лично ја видов дека ослабнала се познаваше ептен, значи не е оддамна туку сега и не знам што да правам дали да ги порачувам и јас, се мислам, а не се малку пари 30 евра за фрлање, ама различни организми имаме сите, може ослабнала таа толку , јас ако ги пијам може помалку или ич, лелее на 2 стола сум сега
abe i jas od slim line soft gel oslabnav, no pred2godini , neznam dali i sega go davaat istiot efekt?
А имаат ли некои нус појави? На вас како ви делуваа? Навистина ли го намалуваат апетитот и не ви се јаде?
Ama ic ne mi se jadese ,ne cuvstvuvas glad mi teknuvase na jadenje samo ako videv nekoj deka jade togas ke jadev
Isto i jas po cel den mozev samo na nekolku smoki da bidam, vo odnos na apetitot, navistina go namaluvaa, no pozitivno bese i sto postojano mockas a so toa isfrluvas visok tecnosit, sto mene mi e najpotrebno . No, treba da se vnimava, zosto jas imav nus pojava- opstipacija, potocno dehidracija na debelo crevo, sto bese navistina neprijatno. Zatoa sega ako gi pocnam ke vnimavam da jadam obavezno nesto.