Јас воопшто не сакав да си ги погледнам раните Чуден човек сум што се плаши и гади само од шиени рани Првиот пат поише бев шиена, а има шанси и внатрешно шиена, прв однос после 2 и пол месеци ме болеше само внатрешно, во каналот. Вториот пат многу малце шиена, после месец и пол почнавме со секс и не ме болеше ич. Откако ќе поминат тие 40 дена, или месец и пол, не би требало да имаш болка. @NNK19 може и тебе ќе ти биде од корист моево искуство.
Сепак ќе си го почекам прегледот.. толку чекавме па сега една недела не е проблем а би се фрлила одма на работа не викам не
Premnogu e neudobno prviot pat posle poragaj, ama se prezivuva. Nie poso momentalno odeleni sme zaradi koronava pa nemozeme mn da se sakame, ama po malku... Valjda ke preziveeme
И јас сум со царски, прегледот беше абдоминално ехо и ми рече пап и брисеви да направам откако ќе добијам.
@Kate Rina 93 @NNK19 Јас скоро 3 месеци породена и неколку пати (читај 10 во последниов месец претходно НЕ оти ми фуфкаше мене ) сме имале односи и мене уште ме боли на почетокот дури не влези скрос е после убавини иначе и јас шијана сум
Искуство со високи леукоцити по пораѓај? Ми даваат терапија, ама сеуште растат. Денес друга терапија ќе ми почнат.
Кај мене беа покачени ама ниту ми кажаа од што ниту колку се. Уште во болница ми дадоа антибиотик ,го купив и дома, испив една доза,направив контролна крвна слика и се беше во нормала.
Не знам во која тема да пишам... Ви се случило ли да ви испадне огромно парче крв ( како џигер) после пораѓај? Веќе дваесетина дена се поминати од пораѓај.
Дојам 10 месеци. На 3ипол месеци добив прва менструација која ми беше редовна како пред бременост. Овој месец ми касни 4 дена Дали да купувам утре,5ти ден тест? Мм е сигурен во себе, вика нема шанси за бебе, јас викам што знаеш за првово се помачивме ама вторите непланирани доаѓаат Од симптоми овој месец поизразени бодежи во јајниците,едниот па другиот.
Мене такво големо парче, како џигер, ми испадна уште во болницата, првиот ден после царскиот рез. Ми рекоа нормално е тоа, се чисти матката.
Можам да замислам колку ќе боли. Ние чекаме да помине прегледот и да ја имаме првата брачна ноќ, цела бременост без односи а во брак сме од октомври
Јас мислам да си направиш тест (ако веќе не направи сабајлево).. веќе доволно ти касни за да покаже и на домашен тест. Среќно
Сигурно, првата брачна нок, ке биде ептен за паметење, штом толку долго се чека, за да се случи . Не си била уште на преглед?
Ок е. Коагулум е тоа од крв. Во болница ми падна со првото дете, викав сестри мислев кој знае што е. ))