Морам да го пробам и ова. Мене Факту не ми помогнаа ни маст ни чепчиња. Немам болки, не осеќам, но остана како минијатурно, а скоро 11 месеци поминаа.
Еве како изгледа. Зегините го немаат да знаеш. Мене ми беше надворешно па со прст мачкав без апликаторот. Да знаеш ако ти е така и тебе не користи апликатор
Си ја зачував сликава, ќе земам. Надворешно е и кај мене. Јас па ни тогаш кога врне не трчам Лаганица ме врне, малиот со кабаница на количка и не ми паѓа на памет да трчам
Убаво што спомна кабаница, јас никако да му земам. Се плашам дали ќе има доволно воздух внатре, да не му стане спарно. Еднаш кога беше ептен бебе за да го заштитам од сонце му ставив тетра на количката. Леле едвај го смирив после тоа, го прегреав и од тогаш многу ми е страв. Сега во парк кога ги гледам затворени со тетра се препотувам.
Не бе, со прозорче е кабаницата, не ја користам таа од количката што одеше со неа, таа нема. Има кабаници со патент се отвораат прозорчиња, некои се од страна, некои напред. Ѕирни на Али. На пример вака, тоа напред се отвора со патент Не само за дожд, премногу ми брка работа и за ветар, некогаш многу дува ако го шетам покрај езеро и заштита му е од страна. Со тетра не сум му затворала, освен од страна ако му наместам да виси сонце да не му оди во фаца и да не се нервира, но цел затворен не го шетам никогаш.
За дожд зимската вреќичка ми послужи. И тоа од Али експрес оти од количката немам ,ми ја даде колега на маж ми користена 3-4 пати ама габаритна за во стан без лифт си купиле летна. И нормално што им требало си задржале
Абе јас често имам и тврда столица... Затоа највеќе ми е страв,ќе пробам и ова па ако не се повлече другото . Јас се исплашив читав хируршка интервенција не знам што
Женски едно прашање. На први ќе правам 4 месеци како сум породена. Дојам ексклузивно од прв ден. Менструација добив на два ипол месеци од породувањето т.е прошлиот месец, еве овој месец сеуште немам добиено. Дали кога почнавте да добивте после породувањето добивате секој месец( а доевте ексклузивно)? Или сеуште сум во дисбаланс хормонален дека дојам.
10 месеци ќе прави бебе не ми доаѓа редовно, на 5 месеци ми дојде, на 7, на 8 ипол и еве пак немам добиено
Ненне не се секирај. Да не пишувам на долго, но 4 стадиуми хемороидална се и 4 тиот се оперира. Ама тогаш се мн излезени и воспалени. Како и да е со време реагирај, па ректовеналот можеш и почесто, некогаш и превентивно, ако кмаш со столицата проблем.
Нема чаре, треба да си помине тој период и после ќе прекине. Има низ темава пишуваа што пробувале, читни наназад.
А вам ви се плетка ли!? Мене беба ми е 4 месеци и последниве 2 недели или 3 премногу ми се плетка, маска, субрина се пробав да се омекне подобро и полесно да ја чешлам ама џабе
Инаку тргнав друго да пишам но морав да се надоврзам за косата пошо ми иде келава да се ишишам хаос ми е.. Како што пишав бебе ми е 4 месеци и скоро сум истата килажа стара пред да забременам, прашањето ми е за тие што сте царски дали долниот дел од стомакот брзо ви се поврати назад? Сакам да почнам со поинтензивни вежби па сакам да споделите искуство
Од кога почна да ти паѓа? Мене во болница ми рекоа после 4ти месец а другарка пред 2 дена ми кажа дека ако доиш после првиот месец почнува да опаѓа.