^^ Не планирам ничиј буџет. Не вадете зборови од контекст. Реков дека според мене е бесмислено да се дава толку пари на некој што од интернет симнува и копира програми. Истото го може секој. Денар немам дадено, а ослабнав и се враќам во форма.
Ne znaev kade da pisam pa aj tuka. Posle poragaj imav period na prepotuvanje nonstop ne mozev da se dobanjam doma se si mislev mirisam...aj projde toa sea se isfrlam ko tinejdzerka pogotovo na grbot,odgomni ko cirovi iskacaat ne znam kako da gi kazam. Predpostavuvam i ova e od hormonite nesto jer nema sto drugo da e. Vi se desavalo li vakva rabota do koga trae me intetrsira
Уште ги имам еве една година од пораѓај плус и на допир некои болат додека се полнат внатре,докторката што ме пораѓаше ми рече дека од кога сите хормони ќе ми се средат ќе исчезнат,а тоа ќе биде откако ќе ја одбијам
Додека да се вратат хормоните во нормала. Може после првите три месеци, може после девет месеци, може после година. Точно никој не може да каже, пошто секој организам е приказна за себе. А доста често некои промени остануваат постпородилно и не поминуваат. После втората бременост почнав да имам мигрени пред добивање, а претходно никогаш сум немала мигрена. Главоболки да, ама мигрена не. И еве, скоро пет години после породување, си ги имам, иако со помал интензитет и фреквенција отколку првите две години.
да,користам еуцерин маслена купка,пилинг на Веледа од бреза 2 пати неделно,и мачкам Биодерма атопи ама да ти кажам нема фајде заборавив чекам во комшивската аптека да ми донесат Сона крема и Акнефуг гел тоа ми предложи аптекарката
Sona ќе ги среди ама внимавајте мн јака е кремата, не смееш мн време да ја користиш и никако со нејзе на сонце прави флеки. Мене исто ми се исфрли и пред да останам бремена, а за време на бременост стагнираа и сега пак имам исто ко вас две. Јас користам Ниацинамид и Салицилна киселина се друго џабе што сум ставала. Мора убава бјуту рутина од чистење до негување со сона само поголем проблем она ги суши а си искачаат нови
E тоа е де кога... јас се што имав купено само ги гледам и викам треба да ги ставам во несесер зашто прашина фаќаат ќе нема да се гледаат етикетите хаха Ама па од искуство знам дека од неисчистено и несредено како што треба уште полом се прави кожата
Иста сум. Што организам ќе беше 15 год. килограм да не покачам По првата бременост уште од болница се вратив на старата тежина (56 кг.) Сега со втората држав некои +3кг првите месеци после пораѓај, сега после 8 ипол месеци имам 57. И во двете бремености ставав по 12-13кг. Е доста, сите сакаат да ослабнат јас пак не знам што да направам да не продолжам да слабеам. Секој со проблемот
Женски, 4 и пол месеци поминаа од царскиот, а желбата за секс ми е во минус отидена. Сте имале ли ваков проблем? Еднаш сме имале секс овие месеци, и тоа ми беше онака.. ништо посебно И после првиот пораѓај бев ваква, и сеа..
Терајте си како што ви одговара, важна е целта и ваша работа е дали ќе платите или не. Не се мотивираме сите на ист начин.
Исто и кај мене. Вчера јас заспана и иде мм, крева пижама вика ајде злато да се галиме, кога му заржев се штрекна човек, ми се чини следниов месец нема да му текне да припари до мене.
Не зборам на памет туку од научни истражувања.Значи се јавува кај голем број доили ,има и исклучоци.Еве @Kaetana нека каже дали доењето има врска со намалена желба за секс? Ако види. Едит:Грешка сум за хормоноѕ.Наместо окситоцин, виновникот бил пролактин.