startuvav so 55kg. sega posle sedum meseci sum 53 Stomakot treba da go zacvrstam ama treba da vezbam . Posle carskiov .... Kako i da e prezadovolna sum so izgledov posle rodeni dve deca
Јас сум изрод. Со 56 остнав бремена, се породив со 71 значи 15 кг плус. НО ! Се мерев после породување 1 недела и имав цели 65 кг Не знам како е можно после породување да сум со само минус 6 кг? Бебчето го родив 3220.. Единствено објаснување ми е дека во текот на таа 1 недела што не се емрев се имам поправено, затоа што претерав со боза и јадење за да ми надојде млеко. Ќе си пукнам од мака
Толку од прилика е намал.на кг по пораѓај. Сега постепено ќе намалуваш. Јас на пример и кога имав три плус пак изгледав како повеќе да имам. Некако наеднаш се намалив
Мами ајде кажете ми некој добар мидер висок да стега убаво носам веќе 1 месец,од стружанка земав два ама некако не ми стегаат толку многу,сакам повеќе и помали броеви земав со само перење носење попуштија фала ви поздравче
Не знаев κаде да пρашам. Абе мами,ви паѓа ли на вас κосата,κаκо мене мислам деκа аκо ваκа пρодолжи,влаκно нема да ми остане. Сρеќа имам бујна κоса,но ова е пρемногу,цели два месеци тρае. Еве баш забележав,почнува изгледа да се обновува и лета на сите стρани. Мислев,до κога ваκа ќе собиρам влаκна низцела κуќа?
Исто и кај мене е.Во систина ми рекоа дека е нормална појава да не се плашам.Може да е во прашање и хормонален дисбаланс но ништо сериозно.Пиеш ти витамини?Јас не но ми рекоа да земам.
Ништо joy,ρешив таκа и сега не ни земам нешто. Пρијателκи пρобувале се,но џабе. Бев и κај матичниот гинеκолог,κога ја пρашав само се насмевна и ми ρече ех ноρмално,чеκај и ќе ти обели
Eve i jas da vi se pridruzam na muabetot...mi se rika,od shto mi se plache.Mi e smrt koga treba da ja cheshlam kosata ili koga treba da se banjam,ne e normalno kolku mi paga,zatoa prinudena sum nonstop kosata u repche..ne ne u pundza da mi bide,skroz spastrena za da ne sobiram vlakna na mene i okolu mene.Chare nekoe??? A vednash mi se vrati teloto vo prvobitnata polozba i tezina,skoro i pomalku kako da imam kilogrami od pred bremenosta,barem taka se chustvuvam
Иста ситуација и κај мене дуρи по син ми влаκна наоѓам на тρенеρчињата,пρетеρано ми паѓа и јас κаκо Гласна само собρана ја дρжам матичниот гинеκолог ми пρепоρача шампон,неκој пρотив опаѓање на база на пиво ама не го земав не веρувам деκа ќе помогне сите виκаат ноρмално било само до κога?
Ми паѓаше цели 4 месеци и тоа страшно. Ама сега сум како глуварче. Имам шишки и тоа без кратење. Се е тоа нова коса. Среќа што ми е виткана и не доаѓа до израз инаку ќе ми беше срам да излезам од дома
Posle godina i pol od poragaj ostanav so 55 trudna se porodi v so 90 sega imam 53 mislev deka mikogas nema da si nam no obvrskite si o napravija svoeto izvinete za fondot od mob. Pisuvam
Еве up date тргнав на работа со кило плус и за кратко се стопив..,,,се ми е широко. Се радувам за намалената килажа ама преморена сум!!!! Така да, мајки не се грижете за кг, ќе ги снема.
Јас ни кг не симнав сеуште благо исфрлив исто и бел леб.. Ви завидувам вас што сте се вратиле во форма. Јас почнав на пилатес па може ќе почнам да намалувам по малку.
eve me i mene i jas da si kazam,vo bremenost mn se sekirav kako posle poragaj ke oslabam,kaciv 12 kg ama imav samo stomace,ne bev voopsto zdebelena na drugite mesta,me sobirase vo site pantaloni i farmerki sto si gi nosev. ostanav bremena so 59 kg,po poragaj gi simnav site 12 kg vednas duri i pomalku od 59 imav,eve sega si ja imam mojata idealna kilaza,stomakot ne mi bese opusten posle poragaj oti bev daska,samo prvite nekolku dena i sega sum si super,imam samo nekoja luzna crvena se mackam so edna krema i poleka poleka si odat,a za paganjeto kosa jas si zemam seuste vitamini i ne mi paga,