Сето тоа што не паднало во бременост, сега ќе испадне. Така што, неколку месеци ќе си имате мака. Скратете ја косата за побезболно да ви мине периодот.
Ај вака...кога да очекувам циклус, природно породена сум? По малку цица, повеќе сме на ад.... И уште нешто...поминаа 2 месеца од породување, слаба сум, иста килажа имам од пред породувања, ама имам меше и ми е меко, хахаха. Со стомачни треба да почнам?
И јас сум на истата килажа од предходно ама имам стомаче исто меко. Пивтија си го викам. Мислам дека е нормално рано е уште ќе си се повлече и тоа. За циклус мислам нема правила. Може одма да дојде, може после година
И јас не сакам да ми дојде, раат сум. Не крварев со вторава скоро ич, малку првата недела и толку. А сум се изнакупила влошки, што да ви кажам. На беба да и ги ставам ако не За коса паѓање и мене сега почна месец дена да ми паѓа, за време на бременост влакно немаше паднато, ама затоа сега лом е. Тукуу темава за вежбање епааа почнав јас од вчера, програмов што е кај моја фитнес мама Мајки Херојки го почнав, ќе видиме дали ќе ме бива еден месец да издржам. Лесни се вежбите, храната е супер, мене ми е да стекнам навика за поздраво да се хранам, другово колку можам. Ама овие 7-8 кила што ми се вишок има да летаат од мене
Не ,две недели крварев ,па прекинав една недела ,па пак почнав бидејќи облеков потесно ,па прекинав и после една недела добив
Jas ne, jas samo 20 dena i eve veke nemam nisto nosam dnevna vloska.. ama vie so carski sto ste mislam deka podolgo vreme krvarite za razlika od prirodno porodenite taka imam.citano a kolku e tocno ova ne znam..
@sikica7 нема врска царски природно. Двете деца ми се царски со првото крварев и долго и обилно. Со второво ептен малку и дали 2 недели крварев после со секојдневна влошка.
Кога е океј да почне да се носи мидер? Со завршување на месецов ќе бидам 3 недели породена, мешето кога лежам ми е како што опишале погоре членките - ко пифтија - но кога стојам е цврсто. Не знам дали е здраво ако ме притиска на стомакот, дали е подобро да почекам? Ама ме фаќа страв па и да не чекам премногу, мешето почна да виси од тежината.