Јасно ама таа имала килажа поврќе од дупло од мене Приве го нудат ама многу поскапи се третманите. Апаратот е апсолутно ист.
Аха супер тнх на инфо. Многу некако се рекламираат и со блогеркиве овие скинфинито не знае човек стварно веќе дал може да им се верува, за чице третманиве мислам се окау, сега нз колку жени се што може да работата со теслава и колку се обучени за да има стварно добар ефект
Не знам. Теслата ти ја ставаат на одреден дел од телото и така стои цел третман, околу половина час. Може само интензитетот на контракции да го намалуваат/зголемуваат. Ќе ја чекаме @Joraa за инфо од прва рака
Porodena sum pred 4 meseci i kosata strasno mi pagja. Na predniot del kaj celoto tolku e proretcena pocnav da kelavam. Dali ova ke se resi ili ke ostanam kelava. Bev na lekar mi zede krv i gi cekame rezultatite za terapija
После пораѓај кај сите косата ужасно паѓа. Нема терапија за тоа. Кога ќе се средат хормоните ќе престане да паѓа. Малиот ми е 6 и пол месеци, а мене косата уште ми паѓа. И јас проќелавев на некои делови ама добрата вест е што почнува нова коса да расте. Тоа е, ќе помине.
И мене ми е останат . Вчера другарка ко ме види ,остана подзината зашто мислеше дека пак сум трудна.... Незнам, ја вежбам јога , ама мора интензивно да се вежба ,тоа што немаме време за толку е друга работа
Јас имам едно дете, пред некој ден наполни две години, здравје сакам уште, работиме на случај. Се мислев за ова тесла формерот дали е попаметно да почнам со третмани кога ќе решам дека нема повеќе да раѓам.
Не е нешто инвазивно па да чекаш да престанеш со раѓање. Ама од друга страна ако момрнтално работите на случајот нема поента да фрлаш пари за затегање на стомакот.
Devojki nisto od teslata veruvajte… jas pa budalata plativ 20 tretmani eve na 15 tretman sum ni gram ni cm na stomak ne namaliv… a baska sto istoto go kazuvat i nekolku devojki sto odat tuka zaedno so mene deka i kaj niv nisto nemalp efekt…
Стварно? А мускулите на стомакот не ги осеќаш по зацврстени? Јас па ептен бев со надеж дека ќе ми помогне теслата
Dodeka traet tretamnot imas kako kontrakcii na muskulite, amaa nisto kako efekt, ti vika plativ i dupli sesii po 1 saat na den praev tesla i nistoo ama bas icc istiot toj stomak mi e
Мене лошо ми паѓаше, многу ми се проретчи. После почнаа "бебешки" да ми искачаат и сега се мине вратено во нормала. Јас не пиев ништо, само по себе си помина.
Хормонски е и ниту еден препарат не помага. Кај мене после 8 месеци од породување малку од малку е подобрена ситуацијата.
porodena pred 12 dena kilazata ista kako pred poragaj a jas seuste otecena cela i so stomak kako 5 ti mesec
Женски, здраво Да ве прашам вие што сте породени пред 3-4 месеци дали имате вагинален исцедок? Проѕирен и без мирис е. Јас се осеќам како во овулација чувство, не добивам, а вака ми е одреден период. И вам ви е така?