Дали прст ипол само во делот околу папокот се смета за дијастаз? Иначе породена пред пет месеци царски и вежбам секој ден. Ми се гледаат стомачни, стомакот е цврст, но пак стомачето малце е поизразено од предходно. Треба време скроз за да се повлече или?
Мене со компјутерска томографија во Градска ми рекоа дека споени ми се стомачните, а ако буцкаш со прсти по абдоменот јасно е дека има простор. Језда простор наоѓам на пределот од пупакот и најмногу во пределот под пупакот, односно помеѓу пупакот и срамната коска. Да не има посебни вежби за тој предел? Зш класичните не ми помагаат. И според компјутерската томографија не било формирано килно ќесе, но има 30 мм разлабување на пупакот? На што докторот ми рече, па не знам, ваљда со тек на време ќе ти се врати пупакот навнатре.
Како јас да сум пишала само кај мене е помалку од еден прст дијастазот и така си стое 10 м сум породена, ама не вежбам мора да почнам. Што викаш и јас исто стомачни имам и рамен стомак ама кај делот под папок како подаденко е за разлика од предтоа. Ова го препишувам на дијастазот. Вежбаш стрикно вежби за дијастаз или?
Буквално вежбам се, и за дијастаз и со тегови. И не сфаќам стварно дали имам дијстаза или не. Бидејќи и стомачни се гледаат а вака кај папукот ми е почудно од предходно
И јас исто имам стомачни а баш таму ми е така, јас не вежбам ама со исхрана внимавам, а колку што знам за дијастаз треба спец вежби само за нив, не треба се прават соте вежби за стомачни. Баш драгана фит лифе имаше постирано кои треба кои не треба вежби, а може треба па и време незнам што да кажам. Морам да пробам и јас со вежбање.
Јас мислам за да биде рамен скроз треба и време, бидејќи кожата 9 месеци се ширела, и зависи колку кг си качила. Јас многу качив 16
Јас 8 кг само и релативно се врати брзо стомакот само уште ова ме нервира, али пак ке кажам на дијастазот го препишувам а и што не вежбам. Ти си по тазе и од мене така да ќе се средиш, само зирни ги вежбите кои не треба да ги правиш.
Ај здраво. Денес имам нова мисла за моево тело, поточно градите. Првото дете го доев година и 8 месеци. Последните месеци градите почнаа да одат надолу во големина па и во изглед. Кај мали и уште надолу :/ Буквално, ми свикнаа како издувани балончиња. Сега, по втора бременост, на почетокот ми беа збуцнати, ама брзо се регулира лактацијата. Не се полнат многу, или и да нема цицано бебе не тежат. Откако ќе цица, се смалуваат ама до оваа големина ми се прифатливи, значи имам за моја помала рака да си ги фатам а и не се очајни. Вака ми се таман и ако се задржат пост доење, ќе бидам задоволна ама ако се натажат, нема да ми се допаѓа. Инаку имав малечки и пред доење, ама подруго изгледаа. Дали има начин да влијаам некако, дали траењето на доењето има удел? Дали со второ исто се копира патот? Дајте ми искуства. Дали прслук ако носам сега, би помогнало да не одаѕ надолу ама со големината шо прајме?
Ја за после првото можам да кажам само дека ми останаа огромни ама меки.. пред прва бременост имав ептен мали. Е сега ми се дуплирани и ме нервираат многу, јас пак се би дала да ми се вратат малечки ама ќе бидат кожаааа само тоа сигурно.
Жити сее, како ти останаа такви? Чек, по мајка ти да не е така ако има таа поголеми? Значи мали, ама за кој број правиме муабет, јас најмал број на градник носам, или А или Б, не знам како се смета. И како ти останаа такви, леле и јас сакам поголемки. Нина колку време цицаше? Дајте некоја финта, нејќум под нож, мислам нема шанси. Ама па на младост вака да ми се се хмм, рано е.
Ептееен мали хахах А носев, па скокнав на Ц и така ми останаа.. даска бев, тогаш се нервирав оти ми беа мали, сега патам по нив. Не знам како искрено, јас 25 месеци ја цицав Нина, од кога прекинав после 5 месеци ми секна млекото, па останав трудна.
Ептееен мали хахах А носев, па скокнав на Ц и така ми останаа.. даска бев, тогаш се нервирав оти ми беа мали, сега патам по нив. Не знам како искрено, јас 25 месеци ја цицав Нина, од кога прекинав после 5 месеци ми секна млекото, па останав трудна.
Улетувам во темава ама не се жалете, ништо не е Ц. Носев Ц сега бремена 8ми месец пред две недели корпа Е купив, ако нр ми се вратат а виснат плус, не нож моторна пила ке ми треба
Дали се менуваат и виснуваат градите и кај мајки што не дојат? Од што зависи, дали може некако да се превенира или би се затегнале со вежби после породување, некој ако има искуство а да не е со силикони?
Ама импланти за форма, кај мене формата не е лоша. Лош е изгледот од стриите, нив сакам да ги решам. Ќе се информирам за ласер.
Градите се менуваат од самата бременост, не од доењето. Флуктуацијата на хормоните го прави своето. Доела, не доела, ако си родила, градите ќе се променат.