Јас имам добиено два пати до сега, а килограмиве си стојат. Почнав со инсенити, мора нешто да се превземе, ептен сум заоблена, ништо не ме собира.
Пред да забременам имав 67, не знам со колку отидов на пораѓај но дома се вратив со 80. Бебе има 2 месеци и 20 дена, сега имам 73. Имам 2 пати добиено и дојам, немам многу апетит, благо воопшто не јадам
И јас еве 6.5 месеци немам добиено,затоа мислам деκа сум κаκо жаба подуена . Ова со добивањево,во соба за доење пρочитав пост од мајκа κоја дои,и над 30месеци нема добиено менстρуација
И што и одговори Др. Јулија? Инаку јас скоро 10 месеци и немам сеуште добиено. Не знам колку е нормално тоа моето, заборавив да го прашам мојот гинеколог нешто околу тоа. Инаку во врска со темата, внимавам што јадам изминатиов месец ипол и сеуште сум -3кг. А очекував да намалам за овој период повеќе. ММ ме зафракава и ми вели дека не ми се познаваат тие минус килограми, најверојатно само ми се испразниле цревата Ама не се откажувам, ќе терам понатака со црн леб, без чипсови и пици, со повеќе салата. Не сум јас за строга диета, уште вториот ден ќе ја прекршам. Полесно ми е кога едноставно внимавам да биде поздраво и помалку калорично и се разбира во помали количини.
Ништо она сама имаше коментирано дека дои и впедно нема добиено мислам 34 месеци. Сигурно си оди на редовни гин.прегледи,јас со 6 месеци сум како полудена,секој датум во месецот кога сум добивала ми е пореметен,нешто ми се случува,но никако да пробие.И јас осеќам дека имам намалено во струкот,но кгр си стојат на исто место. Ајде нека ни се живи и здрави децата,имаме пред нас цел живот за одржување на линијата.
Аууу и јас со стомаκов сум κаκо да сум бρемена 3-4 месец ,бебушот има веќе 2 месеца 12 дена и ниκаκо да ми се смал, цица на пола саат и џабе κилогρамиве тешκо да се намалат,влегов со 70 κ.на поρаѓај сега имам 66 апетит со да ви ρаспρавам... Напρавивме 40 дена и по 6 дена ми дојде,а јас си имам меше
Стомак немам, но затоа бутови и газ колку сакаш, како Ники Минаж сум моментално. Иако веќе почнав да вежбам аеробик, ама до сега нема резултати. Ваљда бидејќи не внимавам баш на храната, ми се јаде многу благо што да правам. Божем сакам да се вратам во форма до летово ама тешка работа. Ај ќе видиме како ќе се одвиваат работите.
Za vreme na bremenosta kaciv 16 kilogrami , posle poragjaj izgubiv 9 , no za dva meseca pocnav da kacuvam. Tesko mi odi so simnuvanjeto na kilogramite , no so strii nemam problem.
Mene momentalno mi se ostanati 5kg visok od bremenosta, I 5 sto imav kaceno pred toa... mora da se simnat, nemam namera komplet nova garderoba da kupuvam
Jas pred da ostanam bremena bev 50 kg na poragaj otidov so 67,bebceto ima 5 meseci si cica i sega sum 52 bez dieti si jadam normalno nemam stomak no oslabev vo butovite I zadnikot a ne sakam do tolku
Во бременоста се поправив 14кг, сега после 4месеци сум +4 не ми се многу проблематични многу бев слаба кога останав бремена
Среќна пресреќна сум. Денес се качив на вага и сум ослабнала 7 кг имав 66кг а сега 59 кг. Уште 4 кг и ќе си се вратам во претпородилна тежина
Bebe napravi 4 meseci i jas ja vrativ kilazata od pred da ostanam bremena, no imam celulit i muskulaturata mi e opustena na stomakot.Mm vika poslaba sum od prethodno.Sega uste da se stegnam i ke bidam zgodna mamica na plaza.Vezbam 3xnedelno i setam
Јас одам во минус Минус едно кило од пред да останам бремена. Колку е поголемо и поактивно бебево, толку јас послаба. Буквално не застанувам. Сакам само да имав време и пари да почнам да вежбам и да се затегнам малце. Вака визуелно стомакот изгледа како и претходно, но јас си осеќам кога ќе седнам колку е полабав.
Јас сум ок, само долниот стомак под папакот не ми е баш собран како порано иако вежбам и јас 3 пати неделно. Но мислам дека не е доволно доколку сакам стомакот да биде скроз како порано