Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Враќање во форма по породувањето

Дискусија во 'Бебе' започната од NoellePage, 26 октомври 2012.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.544
    Jas vo forma se frativ, ama kilogramive uste +8 stojat. Koj i da me vidi mi vika ajjj ama si oslabela, a na vaga sum isto :D duri i mi se sluci kaj tetka na mm eden prijatel nivni ne me pozna, abe koe e devojcevo, koga mu kazale deka sum jas, aiii mnogu oslabela be :D jas ziva srekjna radosna, komplimenti hahah Pa me znaese so 102kg i stomak pred mene, sega sum 78 :) Pocnav so 70 bremenost :)

На Miss.Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.198
    Мидерот не помага во слабеење, само за затегање и визуелно послаба силуета. Тоа е тоа.

На zuto и joy1 им се допаѓа ова.
  3. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Jas imam uste 4 kg da simnam od pocetnata kilaza koga ostanav bremena, a inaku sakam plus uste 4 za da bidam onaa starata Kallias ;) ne za drugo tuku da si gi nosam site raboti koi gi nosev pred da ostanam bremena, ne deka sega ne me sobiraat ama mi se malkucka knap, a podobro e da mi se pokomotni de 8-|
    Znaci da si kazam, ostanav trudna so 64 kg, na poragjaj otidov so 78-79 otprilika, sega posle 1 mesec od poragjaj vagata mi kazuva 68 kg, a bi sakala da stignam do 60 kg i togas mislam deka kje bidam super kul mama (fingers)
    Uste da pocnam da vezbam i mislam deka kje si se vrati se kako sto treba, samo prasanje e koga :wasntme:

На blessed2 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    jas si se vrativ so kilazata od bremenost,ama sakam da simnam uste 4-5..tesko ide mada jas ne ni pravam nesto da gi simnam,srekja od doenjevo pa nekako ja odrzavam kilazata :D
    i ja isto ko @mariz nekoj koga ke me vidi mi vika lelee si se stopila,mn si oslabela a ja ustvari ista..moze mn im bev debela ko trudna pa sea stopena im se gleam

На kallias и mariz им се допаѓа ова.
  5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.544
    Hahaha moze e taka stvarno :D

На mami blue му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    :worried::worried:
    Nemam samo jas na svetov 45kg???? Ima i drugi, ili nesto loso razbrav

7. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    3.502
    @eleni27 добро си разбрала, 45кг, костур на батерии (facepalm)
    А воедно сум и на диета од млечни производи заради бебушка;)
    На доење сме, а таа е алергична на млечни производи и треба да бидам на диета додека ја дојам. До кај ќе одам со килажава незнам, страв ме фаќа.

8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.823
    Допаѓања:
    325.606
    Не има повеќе :)
    Ви се придружувам во клубот

На pilenka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.544
    Auuuu pa jas vas mozam kako decinja vo race da ve krenam so moive 78kg i 180cm visina :rofl: ama sakam da teram jas do 68, tie mi se idealni, sakam da sum slaba :)

10. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.438
    Јас пред да забременам сега со второво бев "исушена". Не знам колку сте високи вие со 45, ама јас мислам дека со моите 175см и 55кг бев прилично слаба. Мислам стомакот и грбот ми беа слепени.
    Да не доев сигурно ќе имав уште некое кило помалку.

11. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Jas odma se vrativ vo forma (prirodno se porodiv) i piev voda kako luda stomakot mi go snema uste prvata nedela sega sum na istata kilaza kako porano pred da ostanam trudna i iskreno pazev sto jadam samo prvite 3 meseci za da nema kerkami grcevi odtogas navaka si jadam najnormalno mislam deka toa e rabota na genetikata

На Smizzy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ај и јас да се пријавам со тие 45 кила...Во бременост стигнав до 52 што за мене е рекорд,и само што се породив одма сите ги симнав...ни килце не ми остана.А висока 157.Стомаков се рамни полека ама папокот уште ми е како изгорен,катран црн...

13. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    3.502
    Добредојде, ај па ќе се фалиме може некогаш која колку килограми качила :rofl:

На stefi23m и tweety26 им се допаѓа ова.
  14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Со 72 останав трудна. Во 8ми крај бев 85-6
    девети се немам измерено ама сигорно имам качено доста.
    Пред пораѓај и по пораѓај не ме мереа се измерив 11 дена по породувањето и сум 70 кг. Според мене одлилно е ...Минус 2 и од претходно

На Kaetana, m.i.g и irenna им се допаѓа ова.
  15. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Се поправив 30 кила во бременоста, родив бебе 4.500...кога дојдов од болница дома бев минус 15 кг...сега сум минус 20...
    Имам уште за симнување...ама и тие 20 ги симнав првите 15-тина дена случајно без пазење на храна или диети ... Имав побитни работи од килажата.

Така да мајки...бидете живи, здрави, весели...посветете се максимално на малите ангелчиња а килограмите постепено ке си се вратат во нормала...

Знам дека не сум единствена што кога ќе застане гола пред огледало го бара телото кое го имала пред да остане бремена... На моменти не се препознавам себеси...тоа не сум јас...
    АМА да треба да бирам повторно истото би го одбрала...животот на синко нема цена...а мајчинството е една од најубавите работи кои ми се случиле во животот <3 <3 <3

На Fatalnata, *цветче*, mariz и 8 други им се допаѓа ова.
  16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.544
    Eden update i od mene, po 10m uste 5kg od moite +30 kg :) Kje se vratime na stara kilaza, no teloto normalno si e obelezano deka sme rodile. Duri i papokot ne mi e na isto mesto, cuden mi e podizlezen nanadvor, a sto ubavo malo papce imav :D Strii skoro nemam, imam no beli se, crvenite strasni strii gi nema... Ovie +5 sto gi imam vo butovi mi se, se nadevam deka i niv kje gi snema za skoro :)

На Miss.Sweet, <3 pleza4e <3 и Kitten им се допаѓа ова.
  17. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.438
    И во гради ако доиш уште, а ако не се лажам доиш.

18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.544
    E da :D zaboraviv na gradite haha

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.510
    Допаѓања:
    35.322
    Јас сум катастрофа во овој поглед,но не се плашам и жалам. Имам ненормално огромни проблеми со менструацијата(имам добиено само 3 пати откако се породив) ми ствара големи проблеми,два месеци сум подуена,5дена откако ќе добијам сум супер. Но,сепак,успеав и сега сум +9,се надевам и нив ќе ги ,,смачкам,,пролетва. Не сум од тие мајки,кои кога ќе ги видам со деца,викам леле како да нема родено,послаба од пред да остане бремена. Таков ми е организмот,со малку напор и труд ќе успеам да стигнам,може не до посакуваното ниво,но приближно сигурно.

На Kaetana и irenna им се допаѓа ова.
  20. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    јас останав бремена со 58, се породив со 69, близнаци, сега, по 9 месеци сум 59, ама изгледам како да имам повеке, околу стомахот како да имам гума за пливанје, а во градите сум како Памела Андерсон, и пред тоа ми беа поголемки, а сега ми се уште поголеми, на ексклузивно доење сме, а сум висока околу 162 см. така да имам околу 7 кг вишок сигурно, знам дека неможам да бидам манекенка, ама барем да го симнам малку стомахот... Ја почнав диетата УН, па ке видам дали ке даде резултат