Уфф,тајна нема,првите две недели немав никаков апетит и желба за храна пиев само јогурт насабајле и едно геврече,на ручек само една момичка ке каснев со што имам дома и тоа е цел ден,а сега веќе нормално си јадам се и немам качено ниту грамче. Ме интересира од овошје што јадете,и дали смее да се јадат јагоди
@mariz kolku vreme ja drzese un i kolku oslabna?jas do 59,60 dojdov imam uste 5kg do starata tezina pa ke vidime kolku ke mi uspee..kraen rok za slabeenje mi e krajot na juli
Majki vie so carski, od koga pocnavte mider da nosite i koga moze depilacija? Ne deka e nesto alarmantna situacija ama da prasam
Мидер почнав негде втората недела, ама кратко носев затоа што ме нервираше а и можеби требаше и порано да почнам, така да стомакот ми остана. До душа и сеуште сум во вишок на килажа, 7+ и се тешам дека кога ќе ослабам стомаков ќе се среди ... а депилација, уште немаше месец: нозе, препони, се, само околу резот не чепнавме. А следниот месец и таму средивме се
7kg za 1 mesec jas imam uste 3,4+ na mene ama sega za sega ne mi smetaat mnogu. Jas 180cm sum visoka i imam 74kg
So lesno! Povekje vodicka i uste polesno kje ti bide. Mada ne e ni teska dietata, salata krkaj i kje imas uspeh
Ма нит се имам вратено , ни ќе се вратам како што ми изгледа Дупло се поправив откако се породив , а исто јадам
Јас пред бременоста бев 50кила,на породување отидов со 65 кила и после порагај бев околу 47 кила и еве чодле една година останав на 47-48кила Ама да додадам пред бременост сум вежбала теретана и за време на бременост и после бременост.... Ама сега последнивме 3медеци прекинав со вежбање и мислам за некој месец пак ке почнам
Јас се нервирам, со царски дека неможам да вежбам стомачни. Килажата ми е иста како пред да останам трудна ама мевов ми е останат бре. Се ослабев во раце нозе за сметка на стомак, Ужас.
Да да кревав тегови до 7медец од бременоста,после тоа само трака за пешачење,орбитрек,и везби за оптекување на телото.