Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Враќање во форма по породувањето

Дискусија во 'Бебе' започната од NoellePage, 26 октомври 2012.

1. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Koga posle poragjaj imavte prv pat seks? Kolku vreme da se ceka? Prasuvam za spontan poragjaj

На TutiFuti му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.282
    Допаѓања:
    36.924
    Ние имавме после еден месец. Беше малκу болно, ама втоρиот пат беше супеρ. Немав пρоблеми со ρаната па затоа побρзавме.

3. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Iskreno.imam golema zelba...se si mislam da probame skoro eden mesec e pominat od poragjaj secena bev i siena no ranata vekje mj e zazdravena kako mala.linija se poznava kade sto bila....mnogu sakam da probam kako nekoj manijak se osekjam:D

На TutiFuti му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.282
    Допаѓања:
    36.924
    Пρобај. Аκо многу те боли, почеκајте. И ние не можевме да издρжиме. Не фати κρиза. :rofl:

5. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Jas imam edna maka..znaci ne me boli karlicata povekje edinstveno sto me boli na momenti e vo nagorna linija dolu napred (nad klitorisot i na nego)... Kako da objasnam potocno..znaci koga pravam kagelovi vezbi me stega tamu..se nadevam nekoj ke me razbere,dali e toa normalno ?

6. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    Истото ме боли и мене и неможам да сфатам што е и зошто таму боли, за 2 недели на контрола ќе видиме како стои ситуација.
    Редовно си правиш кегелови? Јас 2 пати направив, заборавам :)

7. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Da ,pravam i koga gi pravam me stega bas vo taa linija...

8. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Jas 13kg bev popravena so 68 se porodiv za eden mesec sum 58,ako ja vratam kilazata ok ke e no ko sto sum se fatila podraka so blagoto teska rab.No sakav da ve prasam edno mozebi glupo prasanje,posle kolku vreme po spontan poragaj se depliravte?
    Se javiv kaj maticnata prasuvav koga se odi na kontrola bidejki nekoi vikaat posle 6meseci,taa mi rece posle 6 nedeli a zaboraviv da prasam za ova,zvonam nemozam da ja dobijam,secena i siena sum mi prpa zatoa prasuvam,nekoja ako moze da kaze posle kolku vreme bila i dali boli

9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.408
    Допаѓања:
    76.548
    Jas za brzo vreme otidov ama iiiic ne teknuva po kolku vreme bese toa. Znam deka se tresev, za raka ja drzev taa mislis ragjam pak hahahaha mnogu mi bese strav za ranata... ama super pominav :D koga kje se osetis ti ubavo togas odi :)

На butterfly* му/ѝ се допаѓа ова.
  10. emcheeee96

emcheeee96 Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.646
    Допаѓања:
    202.135
    Пoсле 6 недели требa, т.е кoгa ќе престaне крвaрењетo. Не би требaлo дa бoли, aмa немaм искуствo сo прирoднo пoрoдувaње.

На butterfly* му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Ve molam kazete mi koga vnatresnosta na vaginata se vrakja vo normala posle poragjaj (muskulot) i dali voopsto se vrakja ili ostanuva taka mek? :/

13. ^angel^

^angel^ Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2015
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    1.264
    Женчиња после царски колку време треба пауза од односи?

14. mimidjon

mimidjon Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2010
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    2.321
    Minimum 40 dena

15. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.762
    Jas se porodiv pred 3 god. I seuste ne mozam da si go vratam teloto kakov sto mi bese.
    Prvo stomakot mi ostal golem cesto pati lugeto me prasuvaat dali sum trudna(facepalm). imam i mn strii isto taka(na stomakot) si kupiv bio oil bozem pomaga nz ke vidime.
    Jas ne go doev sin mi, a sum imala mleko.... i sega gradite mi se katastrofa mn meki duri strii mi se pojavile ic ne se cvrsti, ili pa kako sto bea porano.
    Ic voopsto ne mozam da se vratam vo forma kako sto bev....
    Sekoj sovet mi e dobredojden:|

16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Jas se poptaviv 26_27 kg vo rok od 6 meseci nisto ne ostana

На ♡BuBaLe♡ и S.Snezana им се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.646
    Допаѓања:
    202.135
    Само вежбање и режим на исхрана. Друг начин нема.

На BlackNight, Nalutena1 и Kaetana им се допаѓа ова.
  18. mimidjon

mimidjon Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2010
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    2.321
    jas sum porodena pred 7 meseci imam visok kg od bremenosta 6,7 aj neka s i 10 no tesko mi e za simnuvanje ,rezim na ishrana ...slusam nekoj vika i vezbanje sovet od mene prvo treba da si odmorena za seto toa tebe veke ti e golemko deteto 3 god mozes i vo gradinka da go pratis dokolku veke ne odi da se sredis ti psihicki i da si posvetis vnimanie i vreme za sebe.Ke si zakazes masaza,depilacija,pedikir i od mart zdravje ke pocnes so pesacenje.Jas takva strategija pravam sega hehe i salati mnogu voda ...veruvam deka ke oslabees .Jas sum mnogu fizicki i psihicki utepana nenaspana i neodmorena,nemam vereme za gotvenje i za sebe,ako ti go imas vremeto mozes da se organiziras.

На only44you, muchacha_a, Girl-Rabbit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Nalutena1

Nalutena1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    1.762
    Da deteto mi odi v gradinka sega od ponedelnik ke pocnat taka da imam dovolno vreme za sebe.
    Jas ne sum debela, sprotivno bas vo top forna sum, samo sto stomakot mi ostanal golem i gradite mi se mn meki. Za stomakot trebalo posle poragaj da se stegam so mider, ama ete imav razni probb. I ne mi doslo do toa, ... i se sto napraiv za sebe napraiv,.... stomako mi izgleda ko da imam 2-3 meseci(facepalm) a za striite bio oil go koristam veke 1 ipol mesec mi pomaga ne velam ne ama ne veruvam 100% da gi unisti..
    A za masazi takvi raboti, nemam ni vreme ni pari duso.... 10 dusi v kuka se od mene cekaat de cistenje de jadenje de perenje..... lugje bez oset.
    Ke probam doma da si vezbam pa makar samo stomacni da napravam.
    Za hrana pa da ti kazam samo gricki copsovi i cokoladi, a najveke od se koka kola sto najmnogu e losa

20. kelebeim***

kelebeim*** Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.336
    Miderot sekogas i kaj site ne pomaga. Treba ili po cel den da go noses od odma ama ili voopsto ne stavaj. I kvaliteten nekoj sto dobro stega. Mene na pr ne mi pomogna, nosev 3m odma posle poragaj ist mi ostana i se otkazav :)