Корекцијата е полесна од намалувањето. Бар мислам, не сум сигурна. И пак мислам дека се ставаат импланти, да прашаш на пластика дали може без тоа.
Ако сте завршиле со раѓање, тогаш може операција, инаку не е препорачливо. И барајте многу добар доктор кој ќе ви покаже слики од претходни операции, не се залетувајте на зборови. Инаку покрива фондот, само мислам дека треба да имате здравствена причина, а не естетска.
Zdravo, porodena sum pred 5 dena... seuste krvaram ne mnogu no sepak ne sum za bez vloska. Denes koga bev vo wc pri mocanje padna golem talog ja krv kwko zgrutcena, celo parce sepak golemo so sto se iznenadiv deka e takvo. Sepak se isplasiv, dali e normalno i ocekuvno??
Царски беше нели? И јас до 40 дена се чистев така првите две недели знаеше по некоја свежа крв да имам,се друго како последен ден од циклус
Ne be src. Placev neli se nervirav zas trebase carski. Den pred carski mi oukna vodenjakot.. celi 10 11 casa macenje se porodiv prirodno
не сум прочитала,ајде помина... Не се плаши пишуваат дека природно малце повејќе се крвари но индивидуално сепак...
Да да, нормално е и неколку пати да падне така, не се секирај, кај мене 3 пати ми се случи, потоа се поднамали крварењето, но сепак траеше околу 35 дена.
Не те сфатив убаво Да видам тука да прашам, додуша немам никој на пластика, ама имам хирурзи во фамилија.
Аууу Леонорке борбено женче, сега гледам дека си се породила, плус природно, ма браво, секоја чест!!!!!! честитки мила и не се секирај за крварење, јас уште имам по некоја капка од ден за ден ..
супер се они само мама побудалува хахаха... се тешам имам уште помалку од пола, од 4ти месец било подруго
Правите некои вежби? јас почнав стомачни, планк, чучневи,нешто така за разгибавање што правев и пред бременост... ваљда не смета за ранава од царскиов? некои поагресивни вежби не се осмелувам...