Јас првите пет дена готвев,ама си прсев комбимации од се у менито пошо имаше и работи што не сум ги јадела никад, знаев и благце да си каснам, е после тоа гледав тоа најлесно и најбрзо што се готвеше да го јадам. Имаше некој рецепт до киноа со тиквица и моцарела, тоа фсворит ми беше Едино форсирав на вода мн. Алал да им е на тие мајки што успеваат се што треба од менито да зготват, мене не ми успеа Само јако од пон фри
Абе од кај јас знам кое како се вика у едно пријавена друго сум платила карневали @Vaga~ Јас 80% од она не го јадам. Прво и основно ѓумбир во никој случај, ориз, кус мус, моцарела, овошје, зачини, тестенини чудни Јас си вечерам ајвар со сирење и јогурт бујрум Али ќе се обидам не велам не никад.
Само што ја мавнав теглата ајвар И јас не сум јадела, ама ова истово за бебето правам, луди комбинации се, ама јаде за некое чудо. Кога веќе треба само семиња/житарици и зеленчук, таман ми е да спремам едно за мене и неа, и маж ми го бендиса менито, па сите на диета
После три е природен пораѓај. После 6 царски. Овде е така, поради мускулите на матката не се препорачува напнување први три. Само одење после трети се почнува со брзо одење.
Хахаха, и јас сум иста, мн еднолично се хранам и се тоа ми беше шпанско село али ок е за промена, ќе имаш резултати и ако не се придржуваш, кај мене вагата 2кг едвај ама во обем симнав, и башка ств поубаво се осеќав ни кичма не ме болеше нишо. Сега како баба некоја сум закржлавена
Утре се ставам у шопинг со листава има сите чудни ствари од дм да ги купам. Без сирење и јогурт ќе воскреснам али чим издржав без цигара има во мене карактер )
Не знам дали имаш во еден од рецептите за појадок, состојка - протеин од грашок. Еве совет од мене, не го купувај, или ако сакаш ќе ти го дадам. Значи се убив од барање да го најдам и опнав 350 ден за џабе, само еднаш го имаше во рецептите, потрошив 1 лажичка и сеа ми стои.
Не би купила вакво нешто ама звучи пресмешно морам да признаам Протеин од грашок што нема да им текне на овие атлетиве.
Веганите такви земаат. Не е тоа од атлетите измислено. од пазарот е. Што се бара тоа се прави. Има разни видови на растителни протеини.
Јас си отидов на нутриционист со крвна слика И ми направи листа за јадење слично на ова што го кажувате само со намирници од нашето поднебје ништо нема како авокадо, протеини од грашок. .. До сега паднав 1кг но важно имам млеко. Ќе биде ептен е рано бебе нема 2 месеци. А воопшто не ги гледам кај ми се + 3-4 кг. Од првиот ден од болница ги носам истите алишта од пред бременоста.