^ http://www.mio.gov.mk/vaucheri/files/pd ... 122012.pdf На линков ги имаш сите ИТ компании. Инаку и јас добив ваучер баш денеска ги видов резултатите на филозофски
Да, ама кај нас на пмф имаше објавено список само со 14 души, и пишуваше дека другите ке бидат објавени во продолжение, денес е ставен друг список и има премногу што добиле ( јас не добив искрено не ни очекував коа слушнав дека само до 180000 ако е на ујп образецот сумата ке земеш, мојата беше над 200000 така да) ама како и да е има доста од моја група што земаа, да не претерам ама десетина се само од моја насока Единствена забелешка ми е што ваучерите на некои факултети еве филолошки пр. се подигаат само на 21, ем што ке е гужва, згора на тоа мора до 25 да се искористи, уствари мораш за 4 дена да се одлучиш. исто ги гледав флаерите со понуди од овластениве фирми кај што може да се искористи ваучерот и некако мн бе надувани цените, скоро и да нема лаптоп за 15500
Да ве прашам, дали без лична карта ке го дадат ваучерот само со индекс зошто внука ми баш сега ја изгуби личната карта и се нерврира незнае што да прави а плус утре полага , кој бил да подигне нека пише ве молам
^ Бараат и лична карта, а и индекс. Нека проба внука ти со пасош ако има, ако не го подигнала до сега.