1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вредносни бонови ваучери

Дискусија во 'Образование' започната од nedzma, 21 септември 2012.

1. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.582
    Допаѓања:
    40.011
    Може ли да ми казжете од кои места може да се подигнуваат...Нептун и други кои?

2. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Оваа информација од факултетот е? :) Или прочита некаде?

4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    :o Добив..

На Hipster, Miss.Ricci, simoncelicius и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.484
    Да, ама кај нас на пмф имаше објавено список само со 14 души, и пишуваше дека другите ке бидат објавени во продолжение, денес е ставен друг список и има премногу што добиле ( јас не добив искрено не ни очекував коа слушнав дека само до 180000 ако е на ујп образецот сумата ке земеш, мојата беше над 200000 така да) ама како и да е има доста од моја група што земаа, да не претерам ама десетина се само од моја насока :)

Единствена забелешка ми е што ваучерите на некои факултети еве филолошки пр. се подигаат само на 21, ем што ке е гужва, згора на тоа мора до 25 да се искористи, уствари мораш за 4 дена да се одлучиш.

исто ги гледав флаерите со понуди од овластениве фирми кај што може да се искористи ваучерот и некако мн бе надувани цените, скоро и да нема лаптоп за 15500

6. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Да ве прашам, дали без лична карта ке го дадат ваучерот само со индекс зошто внука ми баш сега ја изгуби личната карта и се нерврира незнае што да прави а плус утре полага , кој бил да подигне нека пише ве молам

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^ Бараат и лична карта, а и индекс. Нека проба внука ти со пасош ако има, ако не го подигнала до сега.